dzjazhui

Mar. 12., 2011 | 08:20 pm
No:: dzjazhui

Es dzīvoju Bulgārijā. Šeit baklažāni ir populāra manta. Ja ir grills baklažānus gatavo uz oglēm - vienkārši uzmet baklažānu uz oblēm, apcem abas puses. baklažāns kļūs plakans - saliek visu maisiņā un kad nedaudz atdziest (tik daudz lai var rokās paņemt) nomizo sadegušo miziņu. Pie reizes var tāpat sacept papriku (princips tas pats) sagriež maslki papriku un baklažānu + olīveļļa + p'ētersīlsi + sakapārs ķiplos. sanāks burvīgi salāti.
Šādi baklažāns pavisma noteikto pazaudē savu sīvumu

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: