pajautaa

Baklažāni

« previous entry | next entry »
Mar. 12., 2011 | 06:51 pm
posted by: freakart in pajautaa

Labas. Kāds var ieteikt recepti, kā pagatavot ceptus baklažānus (bez olas un miltiem un ne šķēlēs) un citus dārzeņus. nesen LIDO nogaršoju ceptus dārzeņus un bija ļoti gardi, gribas ko līdzīgu uzmeistarot, bet onlainā atrodu jau zināmas štelles, varbūt te ir kāds pavārs ar labu padomu.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

Inde

from: [info]auksts_entelekt
date: Mar. 12., 2011 - 07:21 pm
#

var uztaisiit stilizeeto grillu, tas ir, parastaa pannaa, ieklaat foliju, taa, lai malas riktiigi karas paari, un tad jau briivs fantaazijas lidojums, ko likt iekshaa. Es liku - kaarta ar burkaaniem, tad bietiites, tad shampinjoni, tad kabachi, tad paprika, tad pukjkaaposti..tad..Liekot kaartas, pa vidam, ja esi bez izdomas, vienkaarshi drusku paber vegetu, ja augstaaks izdomas levels, tad variee ar garshvielaam. Kad viss sakrauts (droshi var buut ar kaudziiti) foliju sacelj uz augshu un aiztaisa ciet, tad panu uz parastaa uguns (ne cepeshkraasnii), un uz leenas, vai normaalas liesmas "grillee". Gataviibu paarbauda drusku paverot augshinju un pabakstot. A, nu jaa, veel var vaaku uzlikt pa virsu, lai viss aatraak iet.

Atbildēt