MaKo
Pieneņu lapas 
25.-Apr-2016 08:12 pm
Kurš ir ēdis pieneņu lapas pavasaros? Man te aiz mājas tik skaistas , jaunas pienenes saaugušas, neviens auto garām nebrauc... Receptes neieteiksiet?
Comments 
25.-Apr-2016 08:33 pm
es. tās ir rūgtenas. jo lielākas, jo rūgtākas. Ja taisa salātus, tad pieneņu lapiņas piedod foršu "rūgtumiņu", vēl var piemest visādus ķiršu u.tml. pumpurus piktantumam, mērcīti ar medu un forša tāda viegla uzkoda starp ēdienreizēm :D

vaktē arī nātres un balandas - no jaunajām foršas zupas sanāk..
25.-Apr-2016 09:19 pm
+++
un gārsu ar jā :)
25.-Apr-2016 08:37 pm
mēs ēdām pirms pārus nedēļām. vēl kādu jauno gārsu un nātri klāt, pārējais kā parasti salātos – tomāti, smalki šķēlītēs sīpols, gurķis, ja grib, fetas tipa siers gabaliņos. aizdaram eļļa sajaukta ar citrona sulu, var arī balzāmetiķi.
25.-Apr-2016 08:42 pm
nomērcē (pāris h, dažas reizes nomaina ūdeni) un salātos ar krējumu. labi ja ir kāda cita nezāle, ko piegriest klāt
25.-Apr-2016 09:00 pm
Es dodu papagaiļiem
25.-Apr-2016 09:04 pm
apskats http://klab.lv/users/kihelkonna/291844.html

es ēdu turpat uz vietas. iepriekš parūpējoties, lai neviens neredz, jo citi šito nesaprot. starp citu, ir pēdējais laiks, jo pēc ziedpumpuru izveidošanās šīs kļūst rūgtākas.
25.-Apr-2016 10:43 pm
vecmamma lika pienees salātos tur locinji, pienenes, gurkjiits, tomatish ar piebildi ka tiebija pashu audzeti uz palodzes(vai apsildāmā siltumnīcā) :) bet gan jau derēs ar spāņu kaimiņu :)
26.-Apr-2016 08:03 am
ar apaļiem vai spiciem galiem? mēs par ēdamām uzskatām tikai ar apaļiem
26.-Apr-2016 02:44 pm
pieneņu lapas, nātres (noplaucē gan), vārītas olas - sajauc salātiņos ar eļļu un citrona sulu skābumiņam!
tā tāda slovēņu pavasara vitaminizētā recepte.
This page was loaded Maijs 23. 2024, 7:03 am GMT.