MaKo
Replying To 
25.-Apr-2016 08:33 pm
es. tās ir rūgtenas. jo lielākas, jo rūgtākas. Ja taisa salātus, tad pieneņu lapiņas piedod foršu "rūgtumiņu", vēl var piemest visādus ķiršu u.tml. pumpurus piktantumam, mērcīti ar medu un forša tāda viegla uzkoda starp ēdienreizēm :D

vaktē arī nātres un balandas - no jaunajām foršas zupas sanāk..
Reply Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
This page was loaded Jun 19. 2024, 11:17 pm GMT.