pajautaa

cūku pupas

« previous entry | next entry »
Jul. 24., 2014 | 04:17 pm
posted by: gary_crant in pajautaa

klasiski vārītas cūku (lauku) pupas - ko jūs ieteiktu likt klāt? nu tur kādu mērci vai ko

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {23}

from: [info]ninona
date: Jul. 24., 2014 - 04:21 pm
#

Pierīties ar skābo krējumu.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]ninona
date: Jul. 24., 2014 - 04:21 pm
#

Vēl arī skābais krējums + zilais siers. Gribugribugribu.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]varmaaka
date: Jul. 24., 2014 - 04:25 pm
#

Vari arī zilais siers izkausēts saldajā krējumā un melnie pipari mmmmmm.

Atbildēt | Iepriekšējais


austra

from: [info]au
date: Jul. 24., 2014 - 04:22 pm
#

krējums un uzbērts sāls. vienkārši, bet bezgala labi.

Atbildēt


Mazais meža dīvainītis ar sviesta burku rociņā

from: [info]savaadaisu
date: Jul. 24., 2014 - 04:23 pm
#

Skābais krējums un sāls. Vienkārši un gardi!

Atbildēt


dzīvsudrablapsa

from: [info]iive
date: Jul. 24., 2014 - 04:30 pm
#

kazas siers un balzamiko

Atbildēt | Diskusija


basta

from: [info]basta
date: Jul. 24., 2014 - 08:21 pm
#

aha. un vegetu. ;)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


dzīvsudrablapsa

from: [info]iive
date: Jul. 24., 2014 - 09:20 pm
#

kāpēc vegetu? es taisīju pēc šīs receptes un man šķita neprātīgi garšīgi http://sirmais.com/cuku-pupas-2/

Atbildēt | Iepriekšējais


vilibaldis

from: [info]vilibaldis
date: Jul. 24., 2014 - 04:33 pm
#

saldais krējums + graudainās sinepes

Atbildēt | Diskusija


from: [info]unpy
date: Jul. 24., 2014 - 04:38 pm
#

+ sacepts speķis :))

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


vilibaldis

from: [info]vilibaldis
date: Jul. 24., 2014 - 04:41 pm
#

cauraudzītis :)
bet tas jau ir izvirtīgi

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]livia
date: Jul. 24., 2014 - 04:38 pm
#

majonēzi

Atbildēt


i.

from: [info]liizhj
date: Jul. 24., 2014 - 04:48 pm
#

man pietiek tikai ar sāli.

Atbildēt


from: [info]dzeina
date: Jul. 24., 2014 - 05:03 pm
#

zilais siers un rozmarīns

Atbildēt


sirdnA

from: [info]sirdna
date: Jul. 24., 2014 - 05:08 pm
#

es ieteiktu pielikt klāt mani un atstāt uz kādu stundiņu.

Atbildēt | Diskusija


vārnu skaitītājs

from: [info]saikne_neochin
date: Jul. 24., 2014 - 05:48 pm
#

kādām vēl ēdmaņām ieteicams tevi pielikt?

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]spuldziite
date: Jul. 24., 2014 - 05:32 pm
#

pasakiet labak, cik ilgi javara un vai "paprieksh" lobiit?

Atbildēt | Diskusija


vilibaldis

from: [info]vilibaldis
date: Jul. 24., 2014 - 05:59 pm
#

lobīt pēc tam jau patiešo vēderā, pa ceļam apslakot ar mērci
vārīt kamēr gatavs, abert tas atkarīgs no dažādiem blakusfaktoriem - lielums, karstums utt.

Atbildēt | Iepriekšējais


_____

from: [info]gary_crant
date: Jul. 24., 2014 - 09:07 pm
#

es vārīju ar visām pākstīm kādas 45 minūtes

Atbildēt | Iepriekšējais


MaKo

from: [info]mako
date: Jul. 24., 2014 - 06:34 pm
#

Kefīrs uzdzeršanai un sāls pupu pamērcēšanai.

Atbildēt | Diskusija


Ervīns

from: [info]freakart
date: Aug. 1., 2014 - 01:17 pm
#

+1

Atbildēt | Iepriekšējais


_____

from: [info]gary_crant
date: Jul. 24., 2014 - 09:07 pm
#

paldies par ieteikumiem!

Atbildēt


from: [info]kokuaita
date: Jul. 24., 2014 - 09:40 pm
#

Ja paliek paari, tad parasti nomizotas + saldais kreejums + kjiploks sasilda uz pannas

Atbildēt