Kulinārija, receptes, iedvesma

« previous entry | next entry »
Maijs. 29., 2013 | 11:39 pm
posted by: anna in pajautaa

Kādas (īpaši ne-latviešu autoru) recepšu/ēst gatavošanas lapas ir iemantojušas jūsu uzticību?

No pašmāju lapām manu uzticību, praksē pārbaudot, guvuši maltite.lv, krista.lv, cetrassezonas.lv, uwa gatavo. Skaidri apraksti, vienkārši, labā ziņā ne-latviski, ne "garlaicīgi" ēdieni. Meklēju vēl ko līdzīgu, bet no citu valstu autoriem. Nesarežģītu. No parastā lielveikalā nopērkamām sastāvdaļām. Kur jūs smeļaties iedvesmu ēst gatavošanai?
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {17}

Pelēks krauklis

from: [info]far_away
date: Maijs. 29., 2013 - 11:52 pm
#

sparkrecipes.com

Atradu tur perfektu laša recepti, kopš tā laika izmēģinu populārākās receptes (tur nav viens autors), nav pievīlusi.

Atbildēt


blond

from: [info]blond
date: Maijs. 29., 2013 - 11:53 pm
#

Fotoreceptes.lv. Nekad neesam gatavojuši no viņa, bet labprāt lasām - ir viena, otra vērtīga ideja. Gatavojam gan vairāk no ārzemju receptēm, ir zināmi autori.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]anna
date: Maijs. 29., 2013 - 11:58 pm
#

paldies!
es tieši ārzemju arī meklēju, bet "vienkāršos". jūsu abu ēst gatavošanas apraksti vienmēr ir kārdinoši, bet es laikam pašlaik meklēju ko krietni vienkāršāku.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]anna
date: Maijs. 30., 2013 - 12:00 am
#

ai, bet vispār, tie jūsu virtuves pieraksti tik garšīgi! rakstiet vēl : )

Atbildēt | Iepriekšējais


zimbabve

from: [info]zimbabve
date: Maijs. 30., 2013 - 12:16 am
#

Aha, it īpaši, ja ir runa par aizmirstām tradicionālo ēdienu receptēm.

Atbildēt | Iepriekšējais


Petrovichs

from: [info]petrovichs
date: Maijs. 30., 2013 - 06:55 am
#

+1
Grūbu biezputras recepti meklējot šo vietu atradu, un ne reizi vēl neesmu vīlies. Garšīgi ēdieni, lieliskas bildes, jauka valoda :)

Atbildēt | Iepriekšējais


di_wine

from: [info]di_wine
date: Maijs. 29., 2013 - 11:59 pm
#

tavavirtuve.lv , e-pavargramata.lv, http://kikasvirtuve.blogspot.com/ , receptes.lv

Atbildēt


spazio_zero

from: [info]spazio_zero
date: Maijs. 30., 2013 - 12:11 am
#

Titli's busy kitchen iekš youtube, feina britu kundzīte ar labu humoru, vienkārši ēdieni. Viņa gan pārsvarā tuvo austrumu virtuvi gatavo.

Atbildēt


viņa

from: [info]_serpentine_
date: Maijs. 30., 2013 - 12:41 am
#

Man ļoti patīk foodwishes.blogspot.com, jo tur ir ievietoti video un, tā kā es lietas daru "uz aci", uzreiz var saprast, cik kas nepieciešams un kā kam jāizskatās.

Atbildēt


spotty_flyer

from: [info]spotty_flyer
date: Maijs. 30., 2013 - 09:15 am
#

http://www.750g.com/ ārkārtīgi daudz visa kā - īsas un skaidras videoreceptes, 100 un viena versija gandrīz jebkura ēdiena gatavošanā, vienīgi tas, ka franciski.

Atbildēt


puscilvēks pusnecilvēks

from: [info]neetiski
date: Maijs. 30., 2013 - 09:42 am
#

mekleejotpriekus.blogspot un tas allrecipes.com ir labs, jo tur pie katras receptes ir komentāri ar versijām, kā uzlabot recepti un reitingiem.

Atbildēt


smille

from: [info]smille
date: Maijs. 30., 2013 - 11:18 am
#

http://thestonesoup.com

Atbildēt | Diskusija


Max

from: [info]m_x
date: Maijs. 30., 2013 - 07:29 pm
#

+1 :)

Atbildēt | Iepriekšējais


daina

from: [info]daina
date: Maijs. 30., 2013 - 01:01 pm
#

man šī ļoti patīk http://meklejotpriekus.blogspot.com/

Atbildēt


 kājāmgājējs putns

from: [info]green_boulevard
date: Maijs. 30., 2013 - 03:16 pm
#

http://www.bbcgoodfood.com/

Atbildēt


from: [info]citronz
date: Maijs. 30., 2013 - 04:35 pm
#

Vietējais gan, bet iedvesmojoši un ar savādāku skatījumu, neparastām kombinācijām: absolutsed.lv

Atbildēt


vaela

from: [info]vaela
date: Jun. 2., 2013 - 09:44 pm
#

diezgan jau latviski, krējuma mērču vārījumi brīžiem ir par daudz, toties vienkārši izskaidrots ar bildēm un gadās arī kas eksotiskāks: zitinja.blogspot.com.
tāpat piebalsoju par absolutsed.lv un meklejotpriekus.blogspot.com - ļoti labas un ne tik latviskas receptes, daudz labu padomu.
vēl mēģinu izzināt davidlebovitz.com, brīžiem ir pie zemes, brīžiem ne tik.
vēl iedvesmu smeļos pinterest (kad atšķiro divu sastāvdaļu "ēdienus", ir daudz labu lietu) un yummly.com - pēdējais darbojas īpaši labi kā recepšu meklētājs un šķirotājs (piem., gribu malto gaļu, bet bez tomātiem, tik saķeksē un lūko).

Atbildēt