« previous entry | next entry »
Jul. 23., 2012 | 08:27 pm
posted by: coletya in pajautaa
Ko var uzcept/sataisīt no (~400g) jāņogām?
Ja netaisos vārīt kompotā.
receptēs.lv nekā saistoša neatradās.
Ja netaisos vārīt kompotā.
receptēs.lv nekā saistoša neatradās.
from: kisswithafist
date: Jul. 23., 2012 - 08:40 pm
#
standarta smilšu mīklas pamatne, tāda labi salda, jo jāņogas skābas
pa virsu jāņodziņas, smukas un jaukas
pacep cik nu tur vajag, pārbauda gatavību, kad gatavs, paņem saputotu 3–4 olu baltumu (tikai baltumu, bez dzeltenuma) ar cukuru un nažagalu sāls, pārlej pāri un vēl līdz tas baltums bik apbrūnējis un nekas nekur netek.
šitādu es taisīju ar zemenēm un rabarberiem, skābais + saldais + gaisigais + smilšu, sanāca uhhhh
Atbildēt | Diskusija
from: elina
date: Jul. 23., 2012 - 08:45 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: kisswithafist
date: Jul. 23., 2012 - 08:46 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: katodstars
date: Jul. 23., 2012 - 08:42 pm
#
Atbildēt
from: reportiere
date: Jul. 23., 2012 - 08:44 pm
#
nu, vai sasaldētu ziemai
Atbildēt | Diskusija
from: coletya
date: Jul. 23., 2012 - 08:49 pm
#
svaigajā jau laikam vislabāk, bet man kkāds cepšanas gribulis uznācis pēdējā laikā. :)
Atbildēt | Iepriekšējais
from: karmena
date: Jul. 23., 2012 - 09:08 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: coletya
date: Jul. 23., 2012 - 09:39 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: kreiza
date: Jul. 23., 2012 - 09:56 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: karmena
date: Jul. 24., 2012 - 10:12 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: r_h
date: Jul. 23., 2012 - 09:29 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: coletya
date: Jul. 23., 2012 - 09:38 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: r_h
date: Jul. 23., 2012 - 09:40 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: 8
date: Jul. 23., 2012 - 10:40 pm
#
Atbildēt
from: psihs
date: Jul. 23., 2012 - 11:36 pm
#
Atbildēt
from: klusums
date: Jul. 24., 2012 - 08:19 am
#
Atbildēt
from: lavendera
date: Jul. 24., 2012 - 02:24 pm
#
Atbildēt