pajautaa

Laba diena!

« previous entry | next entry »
Apr. 9., 2012 | 01:16 pm
posted by: puce in pajautaa

Jautājums kontaktlēcu lietotājiem - kādas attiecības jums ir vai nav izveidojušās ar mēneša lēcām - tātad tām, kuras (it kā) var mierīgi nēsāt mēnesi gan dienu, gan nakti? Jebkura pieredze ar tādām derēs - gan ieteicamās/neieteicamās firmas, lietošanas knifi, etc.

Paldies!

p.s. Priecīgas Otrās Lieldienas :)
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {19}

from: [info]adinkra
date: Apr. 9., 2012 - 02:31 pm
#

Tādas, ko pa nakti var neņemt ārā man nav bijušas, bet es ņemtu ārā tāpat, vismaz guļot savā mājā.

Atbildēt


karmena

from: [info]karmena
date: Apr. 9., 2012 - 02:35 pm
#

es jau laikam kādus astoņus gadus lietoju dažādas mēneša lēcas, bet ne reizi nav gadījušās tādas, ko varētu pa nakti nēsāt. un ja arī varētu, es laikam tomēr neriskētu, svešķermenis taču.

Atbildēt


from: [info]komeeta_naak
date: Apr. 9., 2012 - 02:45 pm
#

lietoju tādas jau 2 gadus, esmu ellīgi apmierināta. kā vienreiz mēnesī ielieku, ārā neņemu. acis jūtas labi. konkrēti lietoju ciba vision airoptix night&day

Atbildēt | Diskusija


silent wings

from: [info]sw
date: Apr. 9., 2012 - 02:48 pm
#

kur Tu viņas pērc? resp., vai optikas salonos viņas var dabūt?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]komeeta_naak
date: Apr. 9., 2012 - 02:48 pm
#

parasti manaslecas.lv, bet arī optikas salonos īzī pīzī

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


silent wings

from: [info]sw
date: Apr. 9., 2012 - 02:51 pm
#

ook. jo Pasaules Optikā mani sūtīja labi tālu, pamēģināšu jau ar konkrēto nosaukumu kādā citā.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]komeeta_naak
date: Apr. 9., 2012 - 02:53 pm
#

pasaules optika ir sūds, izvēlies vision express!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


silent wings

from: [info]sw
date: Apr. 9., 2012 - 02:58 pm
#

tnx, varētu arī pamēģināt. no savas pieredzes varētu teikt, ka man fielmann tā ne pārāk - vismaz tajā pie Rīgas modēm parasti sanāk stāvēt kkādās mistiskās rindās + lēcu šķidrumu piemeklēja tādu, ka acis kairināja, un vēlāk viņi paši atzina, ka abi tie produkti īsti neiet kopā :/

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]komeeta_naak
date: Apr. 9., 2012 - 03:00 pm
#

lohi! es esmu lojāla vision express – izcila apkalpošana, labs klāsts, labas atlaides un ļoti viegli tikt uz konsultāciju.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


silent wings

from: [info]sw
date: Apr. 9., 2012 - 03:09 pm
#

tnx! man kā reiz pēc mēneša vajadzēs pārbaudīti, pamēģināšu!

Atbildēt | Iepriekšējais


judging the mice

from: [info]rasbainieks
date: Apr. 10., 2012 - 12:54 pm
#

ja? es viņas tur pērku, ja internetu veikals nevar laicīgi atvest. un uz nakti ņemu ārā, tas nekas, ka uz iepakojuma rakstīts, ka var neņemt. grauž tak.

Atbildēt | Iepriekšējais


Princese Zeltīte

from: [info]elina
date: Apr. 9., 2012 - 04:33 pm
#

iz'n'emi man v'ardus no mutes!
nu, es vien'igi ka'dus 4 gadus jau

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]digna
date: Apr. 9., 2012 - 06:33 pm
#

Esmu šīs mēģinājusi, bet man arī stingri tika piekodināts, ka pēc iespējas biežāk pa nakti jāņem no acīm ārā, jo acs tomēr tiek kairināta. Man personīgi pēc četrām - piecām dienām likās, ka acis nogurušas un es ņēmu ārā.

Katrā ziņā, pāris reižu ir arī dzīvots trīs dienas ar vienas dienas lēcām - neizņemot. Nenomiru un redzu tā pat, kā pirms tam.

Atbildēt | Iepriekšējais


silent wings

from: [info]sw
date: Apr. 9., 2012 - 02:50 pm
#

man ir bijušas tādas, ko drīkst neņemt ārā sešas dienas. desmit dienu braucienā ar autobusu bija ļoti parocīgi - ja sanāk nakšņošana tur pat busā, nav jāsatraucas par visu to trauciņu menedžēšanu + no rīta nekādas acu graušanas. bet arī nekad nenēsāju visas sešas dienas no vietas, līdzko bija iespēja nakšņot normāli un izņemt, ņēmu ārā. kopumā varu teikt to labāko, vienīgi žēl, ka vienā brīdī Pasaules Optika pārtrauca viņas iepirkt.

Atbildēt | Diskusija


mākonis debesīs

from: [info]negaisiic
date: Apr. 10., 2012 - 02:19 pm
#

palūkā manaslecas.lv, tur var dažādus brīnumus atrast :)

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]usi
date: Apr. 9., 2012 - 03:19 pm
#

Ilgu laiku, gandrīz 2 gadus, lietoju Biofinity, vairāki ārsti ir teikuši, ka tās esot vienas no labākajām. (Kaut gan speciālisti tomēr laikam neiesaka mēneša lēcas vispār, jo protams, ka acij liela slodze).
http://contactlensesuk.net/acatalog/Biofinity.jpg

Man ļoti patika - ieliec un uz vienu mēnesi aizmirsti! Man gan ar laiku sāka parādīties tādas jocīgas galvassāpes un bija aizdomas, ka pie vainas lēcas.. Aizgāju pie acu ārsta un šis teica, ka noteikti kādu laiku jāpārstāj un jāatgriežas pie brillēm, jo kkas ne tāds bija sācis notikt.
Kādu laiku pastaigāšu ar brillēm, bet domāju, ka kaut kad atgriezīšos pie šādām lēcām.

Atbildēt


Zum

from: [info]zum
date: Apr. 9., 2012 - 03:20 pm
#

Kad es paarcelos uz dziivi Vaacijaa un aizgaaju paintereseeties par jaunaam leecaam, man pateica, ka manas iepriekshejaas ( vakaros uz nakti aara njemamaas) ir pilniiga atpaliciiba un stagnaacija, un iedeva paneesaat Bausch&Lomb Pure Vision. Man nepatika. It kaa jau jauki, ka nav araa jaanjem, bet es ar vinjaam sliktaak jutos, nekaa ar savaam vecajaam. Saakumaa es pieklaajiibas peec paneesaaju un katru otro nedeelju braucu uz paarbaudeem, bet tomeer izlemaam, ka manaam aciim labaak buutu leecas ik pa trim dienaam tomeer iznejemt araa un patureet uz dazjaam stundaam skjidrumaa. Man pieskjiira arii dazjaadus tiiriishanas skjidrumus, vienu parasto SOLO CARE AQUA un AO SEPT plus ( dziljaakai tiirishanai) un tagad man ir seshas pacinjas leecu pusgadam, bet es vinjas veel neesmu lietojusi. Neesaaju brilles.

Atbildēt


from: [info]adelise
date: Apr. 9., 2012 - 09:53 pm
#

Nēsāju viena mēneša lēcas kopš 2011. gada janvāra. t.i. vienas un tās pašas lēcas jau kopš 11. gada janvāra. Neizņemu reizēm ārā tās trīs dienas, lai gan nav paredzētas lietot pa nakti. Bet viss ok.

Atbildēt


princese uz zirņa

from: [info]grao
date: Apr. 11., 2012 - 11:27 pm
#

Uzzinot par tādu novitāti (esmu atpalikusi, tas notika pirms nieka trim mēnešiem) skrēju pie oftalmologa (tā to pareizi sauc?) uz konsultāciju. Par regulāru valkāšanu nedēļu i nesapņoju, bet reizēm gadās divu trīs dienu pasākumi, kuros nevar saprast, kas ir apgrūtinošāk, menedžēt brilles vai lēcas. Ieteca manām jutīgajām tās plānākās un arī dārgākās, iegādāju, ņifiga. Nu, varu izturēt astoņas stundas atšķirībā no iepriekšējo lēcu piecām stundām (jā, es zinu, ka ir mitrinošie acu pielieni un tādus lietoju), bet nožēlojamas astoņas stundas tik un tā izslēdz lēcu lietošanu ikdienā.

Bet mana māšele lieto lēcas dziedādama, brilles gandrēiz nemaz neliek, saka, ka drusku graužot no rīta un jāiepilina. It depends.

Atbildēt