Rums
« previous entry | next entry »
Jul. 26., 2011 | 03:24 pm
posted by: ena in pajautaa
Sakiet - ko jūs ziniet par alkoh dzērienu rums? Mani interesē tieši personīgie iespaidi, asociācijas, pieredze, atsauksmes utt - jebkas pēc pašu pieredzes. Ļoti priecātos, ja jūs padalītos arī ar paarbaudītām kokteiļu receptēm (kuru sastāvā rums).
Pateicos jau ieprieksh!
Pateicos jau ieprieksh!
from: goddes
date: Jul. 26., 2011 - 03:29 pm
#
kokča mojito protams
Atbildēt
from: mazheks
date: Jul. 26., 2011 - 03:33 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: ena
date: Jul. 26., 2011 - 03:36 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: walkire
date: Jul. 26., 2011 - 03:36 pm
#
Atbildēt
from: unpy
date: Jul. 26., 2011 - 03:37 pm
#
Tas, ja dzer tīru. Kokteiļi pārāk plaša tēma, slinkums rakstīt.
Atbildēt | Diskusija
from: digna
date: Jul. 26., 2011 - 03:38 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: unpy
date: Jul. 26., 2011 - 03:43 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: digna
date: Jul. 26., 2011 - 03:37 pm
#
Atbildēt
from: martcore
date: Jul. 26., 2011 - 03:39 pm
#
Atbildēt
from: maksliniece
date: Jul. 26., 2011 - 03:40 pm
#
Veca zināma recepte:
50ml - rums (tumšais)
150ml - cola
daiva laima
ledus
Old fashion glāzē ieber ledu, ielej rumu, tad colu. No laima daiviņas iespiež glāzē sulu un izpiesto laimu iemet glāzē. Pasniedz ar īso salmiņu.
Neatceros šim nosaukumu.
50ml - rums (gaišais)
150ml sodas ūdens
1/2 laima
2 tējkarotes brūnā cukura
sasmalcināts ledus
Pusi laima sagriež daiviņās, iemet glāzē un pieber brūno cukuru, visu sastampā. Tai pašā glāzē pievieno sasmalcināto ledu, rumu un sodas ūdeni.
Pasniedz ar salmiņu. Var pārliet visu citā glāzē kuras maliņa ir apbērta ar brūno cukuru [glāzes maliņu iemērc cukura sīrupā un tad brūnajā cukurā] un pielikt laima šķēlīti
Mana šotu recepte.
"Laims"
30ml - rums [gaišais]
1 dash - triple sec sīrups [apelsīnu miziņu sīrups]
svaigi spiesta laima sula
Rumu lej šota glāzē, tad pievieno sulu, beigās sīrupu.
Ir vēl daudz receptes,bet visas nevēlos atklāt
Atbildēt | Diskusija
from: digna
date: Jul. 26., 2011 - 03:47 pm
#
Tā recepte pamatīgi atgādina mohitō.. Tu taču esot bārmene!
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: unpy
date: Jul. 26., 2011 - 03:49 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: ena
date: Jul. 26., 2011 - 03:50 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: unpy
date: Jul. 26., 2011 - 03:53 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: ena
date: Jul. 26., 2011 - 03:57 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: digna
date: Jul. 26., 2011 - 03:57 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: ena
date: Jul. 26., 2011 - 04:01 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: unpy
date: Jul. 26., 2011 - 04:03 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: digna
date: Jul. 26., 2011 - 04:22 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: digna
date: Jul. 26., 2011 - 03:56 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: ena
date: Jul. 26., 2011 - 03:58 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: ena
date: Jul. 26., 2011 - 03:51 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: aktrise
date: Jul. 26., 2011 - 03:43 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: aktrise
date: Jul. 26., 2011 - 03:43 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: ena
date: Jul. 26., 2011 - 03:51 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: neverklever
date: Jul. 26., 2011 - 04:02 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: komeeta_naak
date: Jul. 26., 2011 - 04:42 pm
#
Atbildēt
from: pievakare
date: Jul. 27., 2011 - 11:57 am
#
Atbildēt
from: flog
date: Jul. 27., 2011 - 12:58 pm
#
Atbildēt