maksliniece

Jul. 26., 2011 | 03:40 pm
No:: maksliniece

Ui... ir daudz ko var ar rumu izdarīt. Strādāju kā bārmene, tāpēc pate esmu ekspermentējusi.

Veca zināma recepte:
50ml - rums (tumšais)
150ml - cola
daiva laima
ledus
Old fashion glāzē ieber ledu, ielej rumu, tad colu. No laima daiviņas iespiež glāzē sulu un izpiesto laimu iemet glāzē. Pasniedz ar īso salmiņu.

Neatceros šim nosaukumu.
50ml - rums (gaišais)
150ml sodas ūdens
1/2 laima
2 tējkarotes brūnā cukura
sasmalcināts ledus
Pusi laima sagriež daiviņās, iemet glāzē un pieber brūno cukuru, visu sastampā. Tai pašā glāzē pievieno sasmalcināto ledu, rumu un sodas ūdeni.
Pasniedz ar salmiņu. Var pārliet visu citā glāzē kuras maliņa ir apbērta ar brūno cukuru [glāzes maliņu iemērc cukura sīrupā un tad brūnajā cukurā] un pielikt laima šķēlīti

Mana šotu recepte.
"Laims"
30ml - rums [gaišais]
1 dash - triple sec sīrups [apelsīnu miziņu sīrups]
svaigi spiesta laima sula
Rumu lej šota glāzē, tad pievieno sulu, beigās sīrupu.

Ir vēl daudz receptes,bet visas nevēlos atklāt

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: