bet vispār- sieri (sākot no Krievijas un Holandes un beidzot ar mocarellu un kazas siera kubiciņiem), vistas gaļa, bekons, salami, šampinjoni, sīpoli, cukīnī, sēklas, zaļumi, paprika, tomāti - dažādās kombinācijās.
Starp citu, varu ieteikt Santa Maria picas garšvielu (tā arī paciņa saucas) - tur ir oregāno, baziliks un majorāns, ļoti labā kombinācijā un tiešām dod "picas garšu" :)
Nē, Vidusjūras ir cits, ar vairākām sastāvdaļām, picai ir tieši no šiem trim garšaugiem. Vēl ir Provansas maisījums, arī labs dažādiem sautējumiem un sacepumiem.
es picu gatavoju tā : mīklu izrullēju un sadurstu, tad virsū lieku iepriekš noblanšētus, sagrieztus tomātus, kas sajaukti ar sagriestu sarkano sīpolu, melnajām olīvām (sagriestām), klāt piebērts baziliks un oregano (raudene). un tad jau var sākt variēts - pa virsu liekams fetas siers/ kūpināta gaļa/ desa/ sēnes/ kkas vēlo, kas iešaujas prātā...visam pa virsu uzrīvē sieru un met krāsnī iekšā. Raudeni var bērt arī pa virsu sieram, tas kā kuram ērtāk.
Mana recepte ne visai autentiskai itāļu picai: Kečups, malta gaļa sacepta ar sīpoliem, tomāti un paprika, oregano, marinēti gurķi vai šampinjoni, siers sajaukts ar kādu jēlu olu. Tādā kārtībā arī lieku uz mīklas.
Mēs parasti leikam virsū ko vien var (izņemot gaļu). Garšīga mērce (pēc ieskatiem), tad sīpoli, šampinjoni, kukurūza, tomāti, paprika, citreiz pat brokoļus, mazliet olīvas, mazliet ananāsa kubiciņus, viņi piedod baigo smeķi, tad super asos piparus mazās šķēlītes un tad kārtīgi sarīvē sieru pa virsu. Liels maizes,picas plācenis sanāk un jā... hehe kaut ko jau var vēl.
from: freakart
date: Apr. 20., 2011 - 01:32 pm
#
šampinjoni, feta, bekons, tomātu mērce, sīpoli, siers
Atbildēt | Diskusija
from: ozys
date: Apr. 20., 2011 - 01:34 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: neverklever
date: Apr. 20., 2011 - 01:35 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: freakart
date: Apr. 20., 2011 - 01:36 pm
#
http://woman.delfi.lv/kitchen/nutri
Atbildēt | Iepriekšējais
from: tati
date: Apr. 20., 2011 - 01:50 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: neetiski
date: Apr. 20., 2011 - 02:00 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: chmo
date: Apr. 21., 2011 - 02:07 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: es_esmu_dzhims
date: Apr. 20., 2011 - 01:37 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: walkire
date: Apr. 20., 2011 - 01:44 pm
#
bet vispār- sieri (sākot no Krievijas un Holandes un beidzot ar mocarellu un kazas siera kubiciņiem), vistas gaļa, bekons, salami, šampinjoni, sīpoli, cukīnī, sēklas, zaļumi, paprika, tomāti - dažādās kombinācijās.
Atbildēt | Iepriekšējais
from: antuanete
date: Apr. 20., 2011 - 01:48 pm
#
Atbildēt
from: zazazumm
date: Apr. 20., 2011 - 01:57 pm
#
Atbildēt
from: neetiski
date: Apr. 20., 2011 - 02:02 pm
#
un tad pa viršu nelikt vairāk kā 3-4 sastāvdaļas
Atbildēt
from: ho_tai
date: Apr. 20., 2011 - 02:04 pm
#
Atbildēt
from: antuanete
date: Apr. 20., 2011 - 02:14 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: nenoteiksme
date: Apr. 20., 2011 - 02:56 pm
#
jauks bez gala.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: antuanete
date: Apr. 20., 2011 - 03:42 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: begemots
date: Apr. 20., 2011 - 02:18 pm
#
Un vāaarbūt vēl kāda viena piedeva ,ja nu tu jūties ekstravagants.
Un picai jābūt plānai un labi izceptai.
Atbildēt | Diskusija
from: neetiski
date: Apr. 20., 2011 - 02:46 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: lotele
date: Apr. 20., 2011 - 02:20 pm
#
Atbildēt
from: blondaa_truba
date: Apr. 20., 2011 - 02:55 pm
#
Bet viens no galvenajiem ir mocarellas siers!
Atbildēt
from: ho_tai
date: Apr. 20., 2011 - 07:22 pm
#
Atbildēt
from: aicisiv
date: Apr. 21., 2011 - 08:17 am
#
Atbildēt
from: ib
date: Apr. 21., 2011 - 07:24 pm
#
Atbildēt