pajautaa

Picas

« previous entry | next entry »
Apr. 20., 2011 | 01:26 pm
posted by: ozys in pajautaa

Iesakiet labas sastaavdaljas picas virsmai - gan vegjetaaraas, gan normaalaas. Paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {23}

Ervīns

from: [info]freakart
date: Apr. 20., 2011 - 01:32 pm
#

no garšvielām: raudene (oblogāti)

šampinjoni, feta, bekons, tomātu mērce, sīpoli, siers

Atbildēt | Diskusija


ozys

from: [info]ozys
date: Apr. 20., 2011 - 01:34 pm
#

Pirmo reizi dzirdu par raudeni. kas tas par zveeru?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


neverklever

from: [info]neverklever
date: Apr. 20., 2011 - 01:35 pm
#

nebija tas pats majorāns, tikai latviski?

Atbildēt | Iepriekšējais


Ervīns

from: [info]freakart
date: Apr. 20., 2011 - 01:36 pm
#

tas dod to picas garšu, picērijās to sauc ar oregano:

http://woman.delfi.lv/kitchen/nutrition/article.php?id=14861982

Atbildēt | Iepriekšējais


tati

from: [info]tati
date: Apr. 20., 2011 - 01:50 pm
#

oregano

Atbildēt | Iepriekšējais


puscilvēks pusnecilvēks

from: [info]neetiski
date: Apr. 20., 2011 - 02:00 pm
#

oregano

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]chmo
date: Apr. 21., 2011 - 02:07 am
#

oregano

Atbildēt | Iepriekšējais


Kate

from: [info]es_esmu_dzhims
date: Apr. 20., 2011 - 01:37 pm
#

normaalaas un vegjetaaraas

Atbildēt | Diskusija


x

from: [info]walkire
date: Apr. 20., 2011 - 01:44 pm
#

jā, es par šito arī sasmējos. :D

bet vispār- sieri (sākot no Krievijas un Holandes un beidzot ar mocarellu un kazas siera kubiciņiem), vistas gaļa, bekons, salami, šampinjoni, sīpoli, cukīnī, sēklas, zaļumi, paprika, tomāti - dažādās kombinācijās.

Atbildēt | Iepriekšējais


Antuanete

from: [info]antuanete
date: Apr. 20., 2011 - 01:48 pm
#

Lasām un iedvesmojamies: https://www.e-pica.lv/lv/edienkarte/picas

Atbildēt


zazazumm

from: [info]zazazumm
date: Apr. 20., 2011 - 01:57 pm
#

liec jebkuras sastavdaljas un paber oregano un pica gatava - mmmmmm

Atbildēt


puscilvēks pusnecilvēks

from: [info]neetiski
date: Apr. 20., 2011 - 02:02 pm
#

vispār, iesaku pamatā uzsmērēt kādu mērci, kas garšo, tomātu, majonēzi utt.
un tad pa viršu nelikt vairāk kā 3-4 sastāvdaļas

Atbildēt


asns

from: [info]ho_tai
date: Apr. 20., 2011 - 02:04 pm
#

raudene un origano ir viens un tas pats.. Vel labi garšo marinēti gurķi

Atbildēt


Antuanete

from: [info]antuanete
date: Apr. 20., 2011 - 02:14 pm
#

Starp citu, varu ieteikt Santa Maria picas garšvielu (tā arī paciņa saucas) - tur ir oregāno, baziliks un majorāns, ļoti labā kombinācijā un tiešām dod "picas garšu" :)

Atbildēt | Diskusija


ANNA + АИИА

from: [info]nenoteiksme
date: Apr. 20., 2011 - 02:56 pm
#

tas nav vidusjūras garšaugu maisījums?
jauks bez gala.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Antuanete

from: [info]antuanete
date: Apr. 20., 2011 - 03:42 pm
#

Nē, Vidusjūras ir cits, ar vairākām sastāvdaļām, picai ir tieši no šiem trim garšaugiem. Vēl ir Provansas maisījums, arī labs dažādiem sautējumiem un sacepumiem.

Atbildēt | Iepriekšējais


Skabičevskis

from: [info]begemots
date: Apr. 20., 2011 - 02:18 pm
#

Tāds kārtīgs itālis tev pateiks, ka galvenais ir Mocarella un tomātu pasta.
Un vāaarbūt vēl kāda viena piedeva ,ja nu tu jūties ekstravagants.

Un picai jābūt plānai un labi izceptai.

Atbildēt | Diskusija


puscilvēks pusnecilvēks

from: [info]neetiski
date: Apr. 20., 2011 - 02:46 pm
#

+

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]lotele
date: Apr. 20., 2011 - 02:20 pm
#

es picu gatavoju tā : mīklu izrullēju un sadurstu, tad virsū lieku iepriekš noblanšētus, sagrieztus tomātus, kas sajaukti ar sagriestu sarkano sīpolu, melnajām olīvām (sagriestām), klāt piebērts baziliks un oregano (raudene). un tad jau var sākt variēts - pa virsu liekams fetas siers/ kūpināta gaļa/ desa/ sēnes/ kkas vēlo, kas iešaujas prātā...visam pa virsu uzrīvē sieru un met krāsnī iekšā. Raudeni var bērt arī pa virsu sieram, tas kā kuram ērtāk.

Atbildēt


Truba

from: [info]blondaa_truba
date: Apr. 20., 2011 - 02:55 pm
#

man garšo ar baklažāniem.

Bet viens no galvenajiem ir mocarellas siers!

Atbildēt


asns

from: [info]ho_tai
date: Apr. 20., 2011 - 07:22 pm
#

Mana recepte ne visai autentiskai itāļu picai: Kečups, malta gaļa sacepta ar sīpoliem, tomāti un paprika, oregano, marinēti gurķi vai šampinjoni, siers sajaukts ar kādu jēlu olu. Tādā kārtībā arī lieku uz mīklas.

Atbildēt


laiks apstājies

from: [info]aicisiv
date: Apr. 21., 2011 - 08:17 am
#

Mēs parasti leikam virsū ko vien var (izņemot gaļu). Garšīga mērce (pēc ieskatiem), tad sīpoli, šampinjoni, kukurūza, tomāti, paprika, citreiz pat brokoļus, mazliet olīvas, mazliet ananāsa kubiciņus, viņi piedod baigo smeķi, tad super asos piparus mazās šķēlītes un tad kārtīgi sarīvē sieru pa virsu. Liels maizes,picas plācenis sanāk un jā... hehe kaut ko jau var vēl.

Atbildēt


ib

from: [info]ib
date: Apr. 21., 2011 - 07:24 pm
#

siers, salami, ananāsi, sīpoli

Atbildēt