« previous entry | next entry »
Apr. 13., 2011 | 04:43 pm
posted by: marina in pajautaa
ja es gribu nopirkt kādus 10 litrus īstu un ļoti labu sļivovicu, kas ir tiešām darināta Balkānu reģionā un nāk pa taisno no turienes - kas man jādara? neko nesaprotu, bet ļoti vajadzētu
from: dienasgramata
date: Apr. 13., 2011 - 04:51 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: marina
date: Apr. 13., 2011 - 04:54 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: dienasgramata
date: Apr. 13., 2011 - 04:57 pm
#
bet vispār tad ir jāmaksā muita un vai tik ne akcīze
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: begemots
date: Apr. 13., 2011 - 04:58 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: dienasgramata
date: Apr. 13., 2011 - 05:03 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: markizs
date: Apr. 13., 2011 - 04:59 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: chimera
date: Apr. 13., 2011 - 05:03 pm
#
tādu palenku gan nekur nekad nemanīju,
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: dienasgramata
date: Apr. 13., 2011 - 05:04 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: chimera
date: Apr. 13., 2011 - 05:06 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: begemots
date: Apr. 13., 2011 - 05:09 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: dienasgramata
date: Apr. 13., 2011 - 05:11 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: begemots
date: Apr. 13., 2011 - 05:16 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: unpy
date: Apr. 13., 2011 - 05:25 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: divi_g
date: Apr. 13., 2011 - 06:13 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: begemots
date: Apr. 13., 2011 - 10:20 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: dunkelheit
date: Apr. 13., 2011 - 05:08 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: dunkelheit
date: Apr. 13., 2011 - 05:09 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: eermaniitis
date: Apr. 13., 2011 - 07:37 pm
#
vai tik rakijai nebija kāds sakars ar anīsu ;)
vismaz pēdējo reizi kad dzēru slovēņu rakiju - anīss tika pieminēts buķetē ;D
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: dienasgramata
date: Apr. 13., 2011 - 07:48 pm
#
Rakia is considered to be а national drink in a number of countries, including Albania, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Macedonia, Serbia, and Turkey. Common flavours are slivovica, produced from plums, Kajsijevaca, produced from apricots and lozovaca, made from grapes. Fruits less commonly used are peaches, apples, pears, cherry, figs, and quinces. A popular home-made variant in Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Macedonia, and Serbia is rakia produced from mixed fruits. In the Istrian and Dalmatian regions of Croatia, rakia tends to be home-made exclusively from grapes, where the drink is also known locally as trapa or grappa (the latter name also being used in Italy). In Albania, rakia can be made out of grapes (mostly in mild climate regions) or out of plum (and sometimes out of mulberry) in colder climate areas. Plum and grape rakia are sometimes mixed with other ingredients, such as herbs, honey, sour cherries and walnuts, after distillation.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: eermaniitis
date: Apr. 13., 2011 - 07:52 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: markizs
date: Apr. 13., 2011 - 04:58 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: chimera
date: Apr. 13., 2011 - 05:04 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: digna
date: Apr. 13., 2011 - 05:07 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: unpy
date: Apr. 13., 2011 - 05:07 pm
#
Ķipa - "vajag īstu viskiju no Lielbritānijas" :D
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: dienasgramata
date: Apr. 13., 2011 - 05:12 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais