Varu ieteikt Samurajs Vecrīgā. Mana un vīrieša pasūtītais bija ļoti garšīgs un lielas porcijas. KID esmu totāli vīlusies jau 2 reizes. Porcija sastāv no maza pikucīša plikas bezgaršīgas gaļas un ja pasūti dārzeņus kā piedevu tad rēķinies ka tie būs kā 3 pasautēti burkāna gabali.
Ja gribas garšīgi UN pa lēto, tad "Bufete" uz Valdemāra ielas pretim Melngaiļa ielas galam. Kārtīgs mājas ēdiens un lielas porcijas; ņemot pusporciju zupas un salātus, pusdienas sanāk zem 2 Ls.
+1 bufetei +daudz fazendai un (it īpaši) tās jūru velšu zupai. ārkārtīgi laba. biš dārgāks gals ir dorians grejs vecrīgā, taču tur ir satriecošs ēdiens. muklājs baznīcas ielā ir omulīgs un ēdiens ir kvalitatīvs un garšīgs tā pati uzbekistāna bruņinieku ielā ir laba, ja kārojas uzbeku virtuves. citi laiki brīvības ielā - kvalitatīvi latviski ēdieni un prāvas porcijas pieci vilki - fantastiskas siera standziņas un ļoti labs "sanāca labāk" tas pats ozīriss, tur ir ļoti laba antipasta plate un forši vistu spārniņi.
rīgā vispār ir daudz labu ēstuvju :)
jā, vēl, kā nu to vietu sauca.. botānika klusajā centrā. tur arī ir labi ēdieni, bet apmeklēt to vietu vislabāk vasarā, kad var sēdēt ārā.
from: di_wine
date: Feb. 2., 2011 - 10:51 pm
#
Gaumes jautājums
Atbildēt | Diskusija
from: freakart
date: Feb. 2., 2011 - 11:03 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: sveetaa_seeta
date: Feb. 2., 2011 - 11:09 pm
#
un tex mex ir kruta acteku zupa.
un makdonaldā čīzburgers, protams.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: freakart
date: Feb. 2., 2011 - 11:10 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: di_wine
date: Feb. 2., 2011 - 11:17 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: milk
date: Feb. 3., 2011 - 12:13 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: milk
date: Feb. 3., 2011 - 12:12 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: cheezyfreez
date: Feb. 3., 2011 - 02:12 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: kbrgs_
date: Feb. 2., 2011 - 10:54 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: freakart
date: Feb. 2., 2011 - 10:55 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: kbrgs_
date: Feb. 3., 2011 - 07:52 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: tvarj
date: Feb. 2., 2011 - 10:58 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: freakart
date: Feb. 2., 2011 - 10:59 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: tvarj
date: Feb. 2., 2011 - 11:11 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: freakart
date: Feb. 2., 2011 - 11:15 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: tvarj
date: Feb. 2., 2011 - 11:11 pm
#
izvēlies mērci un taisi savu ēdienu pats :) ja ir negaršīgi - vaino pats sevi :D
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: freakart
date: Feb. 2., 2011 - 11:15 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: el
date: Feb. 2., 2011 - 11:24 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: ho_tai
date: Feb. 3., 2011 - 05:29 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: inese_tk
date: Feb. 2., 2011 - 11:40 pm
#
Kamadena
Teātra bāra restorāns
Food Box
Raw Garden
Atbildēt
from: ttp
date: Feb. 2., 2011 - 11:45 pm
#
ideāls kartupeļu grūb aēdiens un pārējais ar nav peļams
lāčplēša/skolas vai baznīcas (neatceros)
Atbildēt
from: imix
date: Feb. 2., 2011 - 11:59 pm
#
Atbildēt
from: nanochkine
date: Feb. 3., 2011 - 12:10 am
#
Atbildēt | Diskusija
from: f
date: Feb. 3., 2011 - 09:55 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: angel_girl
date: Feb. 3., 2011 - 09:28 am
#
Atbildēt
from: au_ra
date: Feb. 3., 2011 - 09:35 am
#
Atbildēt | Diskusija
from: _re_
date: Feb. 3., 2011 - 10:15 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: starsailor
date: Feb. 3., 2011 - 09:54 am
#
Atbildēt | Diskusija
from: freakart
date: Feb. 3., 2011 - 09:57 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: antuanete
date: Feb. 3., 2011 - 10:23 am
#
Atbildēt
from: ripp
date: Feb. 3., 2011 - 12:39 pm
#
+daudz fazendai un (it īpaši) tās jūru velšu zupai. ārkārtīgi laba.
biš dārgāks gals ir dorians grejs vecrīgā, taču tur ir satriecošs ēdiens.
muklājs baznīcas ielā ir omulīgs un ēdiens ir kvalitatīvs un garšīgs
tā pati uzbekistāna bruņinieku ielā ir laba, ja kārojas uzbeku virtuves.
citi laiki brīvības ielā - kvalitatīvi latviski ēdieni un prāvas porcijas
pieci vilki - fantastiskas siera standziņas un ļoti labs "sanāca labāk"
tas pats ozīriss, tur ir ļoti laba antipasta plate un forši vistu spārniņi.
rīgā vispār ir daudz labu ēstuvju :)
jā, vēl, kā nu to vietu sauca.. botānika klusajā centrā. tur arī ir labi ēdieni, bet apmeklēt to vietu vislabāk vasarā, kad var sēdēt ārā.
Atbildēt