Vienkārši sagriež šķēlēs, uzber nedaudz sāli un apcep uz pannas; kad apgriež cept otru pusi, uz apceptās puses (virspuses) uzliek sieru, lai izkūst. tādu es taisīju un visiem garšoja :)
ā, vēl ir garšīgi, ja uz pliki apceptas kabačšķēles liek plānu ķiploka šķēli un plānu tomāta šķēli. ja ir vēlme var uzpilināt pa vidu arī mazliet majonēzes. bet to Tu gan jau zini :)
pārgriezt uz pusēm gareniski, izņemt sēklas, ar kaut ko piepildīt (malto gaļu, sēnēm vai dārzeņu kišmiš vai kko vēl nebūt) un pēc tam cepeškrāsnī iekšā vai arī sutināt
sacept rīvētu burkānu, sīpolus, kabaci gabaliņos, piejaukt vārītus basmati rīsus un drusciņ pasautēt visu kopā ar garšvielām. Tikko pārbaudīts - ļoti garšīgi.
mamma taisīja pirms nedēļas zilā siera mērcē - dievīgi. precīzi neatceros, bet tur bija kabacis uz pannas, ar kaut kādām garšvielām laikam apbērts un pa virsu rīvēts zilais un holandes siers. :)
from: mafia
date: Aug. 20., 2009 - 04:46 pm
#
Atbildēt
from: ripp
date: Aug. 20., 2009 - 04:47 pm
#
Atbildēt
from: oblica
date: Aug. 20., 2009 - 04:47 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: pelican
date: Aug. 20., 2009 - 05:00 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: ripp
date: Aug. 20., 2009 - 04:48 pm
#
Atbildēt
from: bestia
date: Aug. 20., 2009 - 04:58 pm
#
var sautējumā ar citiem labumiem kopā
Atbildēt | Diskusija
from: pelican
date: Aug. 20., 2009 - 05:00 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: pelican
date: Aug. 20., 2009 - 05:01 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: holandiete
date: Aug. 20., 2009 - 05:04 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: tjigra
date: Aug. 20., 2009 - 05:04 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: bestia
date: Aug. 20., 2009 - 05:06 pm
#
pildot ar malto gaļu, piemēram, ja lieli kabači, var griezt nevis gareniski, bet biezākās ripās un ņemt viduci ārā (mana mamma šitā sautē).
vēl var omletē likt.
Atbildēt | Iepriekšējais
+1
from: maris
date: Aug. 20., 2009 - 05:53 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: san
date: Aug. 20., 2009 - 05:09 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: pelican
date: Aug. 20., 2009 - 05:13 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: dzhindzhera
date: Aug. 20., 2009 - 06:39 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: knackig
date: Aug. 20., 2009 - 05:26 pm
#
Atbildēt
from: krokomots
date: Aug. 20., 2009 - 11:41 pm
#
īsti nezinu procesu, bet rezultāts bija KŪL! domājams, ka ar sastāvdaļām var droši variēt.
Atbildēt
from: engell
date: Aug. 21., 2009 - 02:28 pm
#
Atbildēt