pajautā! - Kabacis
Jaunākais
Members
Arhivētais
Noteikumi < IEVĒROT!
Lietojiet virsrakstus!
[bestia]
[
#
]
Un birkas! (tagus)
Izmantotās birkas
Kopienas noteikumi
Ierakstīt savu jautājumu
Specializētas komūnas:
VAJAG!
KUR NOPIRKT?
IZTULKO!
Kabacis
« previous entry
|
next entry »
Aug. 20., 2009 | 04:59 pm
posted by:
pelican
in
pajautaa
Kā vēl var pagatavot garšīgi kabaci? (olā, miltos nē)
Tags:
kabacis
#
|
jā, ir doma!
|
Add to Memories
Comments {18}
from:
bestia
date:
Aug. 20., 2009 - 04:58 pm
#
pārgriezt uz pusēm gareniski, izņemt sēklas, ar kaut ko piepildīt (malto gaļu, sēnēm vai dārzeņu kišmiš vai kko vēl nebūt) un pēc tam cepeškrāsnī iekšā vai arī sutināt
var sautējumā ar citiem labumiem kopā
Atbildēt
|
Diskusija
from:
pelican
date:
Aug. 20., 2009 - 05:00 pm
#
šitais arī ieģeld!
Atbildēt
|
Iepriekšējais
from:
pelican
date:
Aug. 20., 2009 - 05:01 pm
#
to, ko liek iekšā pirms tam apcep vai sacepsies gana arī krāsnī?
Atbildēt
|
Iepriekšējais
|
Diskusija
from:
holandiete
date:
Aug. 20., 2009 - 05:04 pm
#
es apcepju, pirms pildi gan mas\ijumu, gan pašu kabaci! :)
Atbildēt
|
Iepriekšējais
from:
tjigra
date:
Aug. 20., 2009 - 05:04 pm
#
Jāskatās ko liksi iekšā, jo kabacis ir gatavs visai ātri, piem., maltā gaļa nepaspēs sagatavoties.
Atbildēt
|
Iepriekšējais
from:
bestia
date:
Aug. 20., 2009 - 05:06 pm
#
sacepsies gana.
pildot ar malto gaļu, piemēram, ja lieli kabači, var griezt nevis gareniski, bet biezākās ripās un ņemt viduci ārā (mana mamma šitā sautē).
vēl var omletē likt.
Atbildēt
|
Iepriekšējais
+1
from:
maris
date:
Aug. 20., 2009 - 05:53 pm
#
Cepeškrāsnī follijā!
Atbildēt
|
Iepriekšējais
from:
bestia
date: Aug. 20., 2009 - 04:58 pm
#
var sautējumā ar citiem labumiem kopā
Atbildēt | Diskusija
from:
pelican
date: Aug. 20., 2009 - 05:00 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
pelican
date: Aug. 20., 2009 - 05:01 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
holandiete
date: Aug. 20., 2009 - 05:04 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
tjigra
date: Aug. 20., 2009 - 05:04 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
bestia
date: Aug. 20., 2009 - 05:06 pm
#
pildot ar malto gaļu, piemēram, ja lieli kabači, var griezt nevis gareniski, bet biezākās ripās un ņemt viduci ārā (mana mamma šitā sautē).
vēl var omletē likt.
Atbildēt | Iepriekšējais
+1
from:
maris
date: Aug. 20., 2009 - 05:53 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais