pajautaa

Kabacis

« previous entry | next entry »
Aug. 20., 2009 | 04:59 pm
posted by: pelican in pajautaa

Kā vēl var pagatavot garšīgi kabaci? (olā, miltos nē)
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {18}

gākas baisma

from: [info]bestia
date: Aug. 20., 2009 - 04:58 pm
#

pārgriezt uz pusēm gareniski, izņemt sēklas, ar kaut ko piepildīt (malto gaļu, sēnēm vai dārzeņu kišmiš vai kko vēl nebūt) un pēc tam cepeškrāsnī iekšā vai arī sutināt


var sautējumā ar citiem labumiem kopā

Atbildēt | Diskusija


pelican

from: [info]pelican
date: Aug. 20., 2009 - 05:00 pm
#

šitais arī ieģeld!

Atbildēt | Iepriekšējais


pelican

from: [info]pelican
date: Aug. 20., 2009 - 05:01 pm
#

to, ko liek iekšā pirms tam apcep vai sacepsies gana arī krāsnī?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


holandiete

from: [info]holandiete
date: Aug. 20., 2009 - 05:04 pm
#

es apcepju, pirms pildi gan mas\ijumu, gan pašu kabaci! :)

Atbildēt | Iepriekšējais


tjigra

from: [info]tjigra
date: Aug. 20., 2009 - 05:04 pm
#

Jāskatās ko liksi iekšā, jo kabacis ir gatavs visai ātri, piem., maltā gaļa nepaspēs sagatavoties.

Atbildēt | Iepriekšējais


gākas baisma

from: [info]bestia
date: Aug. 20., 2009 - 05:06 pm
#

sacepsies gana.

pildot ar malto gaļu, piemēram, ja lieli kabači, var griezt nevis gareniski, bet biezākās ripās un ņemt viduci ārā (mana mamma šitā sautē).

vēl var omletē likt.

Atbildēt | Iepriekšējais


Māris Alksnis

+1

from: [info]maris
date: Aug. 20., 2009 - 05:53 pm
#

Cepeškrāsnī follijā!

Atbildēt | Iepriekšējais