pajautaa

Kabacis

« previous entry | next entry »
Aug. 20., 2009 | 04:59 pm
posted by: pelican in pajautaa

Kā vēl var pagatavot garšīgi kabaci? (olā, miltos nē)
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {18}

mafia

from: [info]mafia
date: Aug. 20., 2009 - 04:46 pm
#

Vienkārši sagriež šķēlēs, uzber nedaudz sāli un apcep uz pannas; kad apgriež cept otru pusi, uz apceptās puses (virspuses) uzliek sieru, lai izkūst. tādu es taisīju un visiem garšoja :)

Atbildēt


--

from: [info]ripp
date: Aug. 20., 2009 - 04:47 pm
#

kabaču pankūkas :>

Atbildēt


oblica

from: [info]oblica
date: Aug. 20., 2009 - 04:47 pm
#

sacep burkānus, sīpolus, papriku, kabaci gabaliņos, visu sautē, kamēr gatavs, pieliek tomātu pastu,

Atbildēt | Diskusija


pelican

from: [info]pelican
date: Aug. 20., 2009 - 05:00 pm
#

ō, šitais izklausās kā vajag!

Atbildēt | Iepriekšējais


--

from: [info]ripp
date: Aug. 20., 2009 - 04:48 pm
#

ā, vēl ir garšīgi, ja uz pliki apceptas kabačšķēles liek plānu ķiploka šķēli un plānu tomāta šķēli. ja ir vēlme var uzpilināt pa vidu arī mazliet majonēzes. bet to Tu gan jau zini :)

Atbildēt


gākas baisma

from: [info]bestia
date: Aug. 20., 2009 - 04:58 pm
#

pārgriezt uz pusēm gareniski, izņemt sēklas, ar kaut ko piepildīt (malto gaļu, sēnēm vai dārzeņu kišmiš vai kko vēl nebūt) un pēc tam cepeškrāsnī iekšā vai arī sutināt


var sautējumā ar citiem labumiem kopā

Atbildēt | Diskusija


pelican

from: [info]pelican
date: Aug. 20., 2009 - 05:00 pm
#

šitais arī ieģeld!

Atbildēt | Iepriekšējais


pelican

from: [info]pelican
date: Aug. 20., 2009 - 05:01 pm
#

to, ko liek iekšā pirms tam apcep vai sacepsies gana arī krāsnī?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


holandiete

from: [info]holandiete
date: Aug. 20., 2009 - 05:04 pm
#

es apcepju, pirms pildi gan mas\ijumu, gan pašu kabaci! :)

Atbildēt | Iepriekšējais


tjigra

from: [info]tjigra
date: Aug. 20., 2009 - 05:04 pm
#

Jāskatās ko liksi iekšā, jo kabacis ir gatavs visai ātri, piem., maltā gaļa nepaspēs sagatavoties.

Atbildēt | Iepriekšējais


gākas baisma

from: [info]bestia
date: Aug. 20., 2009 - 05:06 pm
#

sacepsies gana.

pildot ar malto gaļu, piemēram, ja lieli kabači, var griezt nevis gareniski, bet biezākās ripās un ņemt viduci ārā (mana mamma šitā sautē).

vēl var omletē likt.

Atbildēt | Iepriekšējais


Māris Alksnis

+1

from: [info]maris
date: Aug. 20., 2009 - 05:53 pm
#

Cepeškrāsnī follijā!

Atbildēt | Iepriekšējais


bettyboob

from: [info]san
date: Aug. 20., 2009 - 05:09 pm
#

sacept rīvētu burkānu, sīpolus, kabaci gabaliņos, piejaukt vārītus basmati rīsus un drusciņ pasautēt visu kopā ar garšvielām. Tikko pārbaudīts - ļoti garšīgi.

Atbildēt | Diskusija


pelican

from: [info]pelican
date: Aug. 20., 2009 - 05:13 pm
#

ņam!

Atbildēt | Iepriekšējais


displaced polarbear

from: [info]dzhindzhera
date: Aug. 20., 2009 - 06:39 pm
#

es visas šīs sastāvdaļas svaigā veidā vienā lielā katlā, uzleju mazliet ūdens, vāku virsū un pēc minūtēm 40 ir gatavs.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]knackig
date: Aug. 20., 2009 - 05:26 pm
#

sagriez šķēlēs, pārber ar ķirštomātu pusītēm, sāls, pipari, timiāns, ietin follijā un uz grilla! mm

Atbildēt


Runā lauki

from: [info]krokomots
date: Aug. 20., 2009 - 11:41 pm
#

es ir ēdusi salikumu ceps kabacis ar tomātiem (un zaļumiem visādiem) un laikam krējumu un spageti.

īsti nezinu procesu, bet rezultāts bija KŪL! domājams, ka ar sastāvdaļām var droši variēt.

Atbildēt


Laimī

from: [info]engell
date: Aug. 21., 2009 - 02:28 pm
#

mamma taisīja pirms nedēļas zilā siera mērcē - dievīgi. precīzi neatceros, bet tur bija kabacis uz pannas, ar kaut kādām garšvielām laikam apbērts un pa virsu rīvēts zilais un holandes siers. :)

Atbildēt