pajautā! - Kabacis
Jaunākais
Members
Arhivētais
Noteikumi < IEVĒROT!
Lietojiet virsrakstus!
[pelican]
[
#
]
Un birkas! (tagus)
Izmantotās birkas
Kopienas noteikumi
Ierakstīt savu jautājumu
Specializētas komūnas:
VAJAG!
KUR NOPIRKT?
IZTULKO!
Kabacis
« previous entry
|
next entry »
Aug. 20., 2009 | 04:59 pm
posted by:
pelican
in
pajautaa
Kā vēl var pagatavot garšīgi kabaci? (olā, miltos nē)
Tags:
kabacis
#
|
jā, ir doma!
|
Add to Memories
Comments {18}
from:
pelican
date:
Aug. 20., 2009 - 05:01 pm
#
to, ko liek iekšā pirms tam apcep vai sacepsies gana arī krāsnī?
Atbildēt
|
Iepriekšējais
|
Diskusija
from:
holandiete
date:
Aug. 20., 2009 - 05:04 pm
#
es apcepju, pirms pildi gan mas\ijumu, gan pašu kabaci! :)
Atbildēt
|
Iepriekšējais
from:
tjigra
date:
Aug. 20., 2009 - 05:04 pm
#
Jāskatās ko liksi iekšā, jo kabacis ir gatavs visai ātri, piem., maltā gaļa nepaspēs sagatavoties.
Atbildēt
|
Iepriekšējais
from:
bestia
date:
Aug. 20., 2009 - 05:06 pm
#
sacepsies gana.
pildot ar malto gaļu, piemēram, ja lieli kabači, var griezt nevis gareniski, bet biezākās ripās un ņemt viduci ārā (mana mamma šitā sautē).
vēl var omletē likt.
Atbildēt
|
Iepriekšējais
from: pelican
date: Aug. 20., 2009 - 05:01 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: holandiete
date: Aug. 20., 2009 - 05:04 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: tjigra
date: Aug. 20., 2009 - 05:04 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: bestia
date: Aug. 20., 2009 - 05:06 pm
#
pildot ar malto gaļu, piemēram, ja lieli kabači, var griezt nevis gareniski, bet biezākās ripās un ņemt viduci ārā (mana mamma šitā sautē).
vēl var omletē likt.
Atbildēt | Iepriekšējais