pajautaa

Kabacis

« previous entry | next entry »
Aug. 20., 2009 | 04:59 pm
posted by: pelican in pajautaa

Kā vēl var pagatavot garšīgi kabaci? (olā, miltos nē)
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {18}

pelican

from: [info]pelican
date: Aug. 20., 2009 - 05:01 pm
#

to, ko liek iekšā pirms tam apcep vai sacepsies gana arī krāsnī?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


holandiete

from: [info]holandiete
date: Aug. 20., 2009 - 05:04 pm
#

es apcepju, pirms pildi gan mas\ijumu, gan pašu kabaci! :)

Atbildēt | Iepriekšējais


tjigra

from: [info]tjigra
date: Aug. 20., 2009 - 05:04 pm
#

Jāskatās ko liksi iekšā, jo kabacis ir gatavs visai ātri, piem., maltā gaļa nepaspēs sagatavoties.

Atbildēt | Iepriekšējais


gākas baisma

from: [info]bestia
date: Aug. 20., 2009 - 05:06 pm
#

sacepsies gana.

pildot ar malto gaļu, piemēram, ja lieli kabači, var griezt nevis gareniski, bet biezākās ripās un ņemt viduci ārā (mana mamma šitā sautē).

vēl var omletē likt.

Atbildēt | Iepriekšējais