« previous entry | next entry »
Aug. 5., 2009 | 10:21 pm
posted by: esinja in pajautaa
Nevaru sagaidīt mammu, tāpēc jautāšu jums. Ja gatavo Latgales salātus, kurus ir vēlme pēc tam likt pie ziemas krājumiem, kā pareizi notiek burku izkarsēšana un sterilizēšana? Vāki ir gan metāla skrūvejamie, gan plastmasas.
from:
dienasgramata
date: Aug. 5., 2009 - 10:26 pm
#
Atbildēt
from:
antuanete
date: Aug. 5., 2009 - 10:26 pm
#
Varot arī likt cepeškrāsnī un pamazām sakarsēt līdz kādiem 100 grādiem, bet personīgi neesmu to darījusi.
Atbildēt | Diskusija
from:
esinja
date: Aug. 5., 2009 - 10:27 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
le_minga
date: Aug. 5., 2009 - 10:35 pm
#
es par cepeshkraasni - vienmeer taa esam dariijushi: aatri, eerti un tiiri :)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
esinja
date: Aug. 6., 2009 - 08:50 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
le_minga
date: Aug. 6., 2009 - 09:52 am
#
par saturiem - preciizi nepateikshu - seenes, gurkjus, tomaatus un tml. vienmeer griezaam rinkjii...
zaptes needu un nevaaru - nemaaceeshu par taam neko gudru pastaastiit...
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
oblica
date: Aug. 5., 2009 - 10:27 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
oblica
date: Aug. 5., 2009 - 10:29 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
esinja
date: Aug. 5., 2009 - 10:31 pm
#
Man visu laiku bail ar burkām ņemties, jo liekas, ka šīs uzsprāgs.. tagad šitai fobijai jātiek pāri.
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
antuanete
date: Aug. 5., 2009 - 10:30 pm
#
Šito gan veselu mūžību nav nācies darīt, kopš gurķiem pielietojam divreizējo pārliešanu.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
oblica
date: Aug. 5., 2009 - 10:36 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
zhagata
date: Aug. 5., 2009 - 10:31 pm
#
Kad sajūti vārītu baktēriju smaržu, tad cel burkas ārā uz dvielīša žūt :)
Atbildēt | Diskusija
from:
esinja
date: Aug. 5., 2009 - 10:31 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais