« previous entry | next entry »
Aug. 5., 2009 | 10:21 pm
posted by: esinja in pajautaa

Nevaru sagaidīt mammu, tāpēc jautāšu jums. Ja gatavo Latgales salātus, kurus ir vēlme pēc tam likt pie ziemas krājumiem, kā pareizi notiek burku izkarsēšana un sterilizēšana? Vāki ir gan metāla skrūvejamie, gan plastmasas.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {13}

Antuanete

from: [info]antuanete
date: Aug. 5., 2009 - 10:26 pm
#

Metodes ir visādas - mūsmājās platākā katliņā vāra ūdeni, ieliek tajā sāniski burku, izvalsta, uz karotes vai kausiņa kāta izceļ laukā un liek ar vaļējo galu uz augšu uz dvielīša, lai izžūst. Vāciņus arī turpat katliņā pavāra.
Varot arī likt cepeškrāsnī un pamazām sakarsēt līdz kādiem 100 grādiem, bet personīgi neesmu to darījusi.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]esinja
date: Aug. 5., 2009 - 10:27 pm
#

Paldies!

Atbildēt | Iepriekšējais


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Aug. 5., 2009 - 10:35 pm
#

vo!
es par cepeshkraasni - vienmeer taa esam dariijushi: aatri, eerti un tiiri :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]esinja
date: Aug. 6., 2009 - 08:50 am
#

Klau Leo, tu noteikti zini! Kuras bija tās burkas/vāki/saturi, kas pēc aizskrūvēšanas jāgriež un jāliek otrādi? :))

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Aug. 6., 2009 - 09:52 am
#

taas, kam metaala vaaki...
par saturiem - preciizi nepateikshu - seenes, gurkjus, tomaatus un tml. vienmeer griezaam rinkjii...
zaptes needu un nevaaru - nemaaceeshu par taam neko gudru pastaastiit...

Atbildēt | Iepriekšējais