« previous entry | next entry »
Aug. 5., 2009 | 10:21 pm
posted by: esinja in pajautaa

Nevaru sagaidīt mammu, tāpēc jautāšu jums. Ja gatavo Latgales salātus, kurus ir vēlme pēc tam likt pie ziemas krājumiem, kā pareizi notiek burku izkarsēšana un sterilizēšana? Vāki ir gan metāla skrūvejamie, gan plastmasas.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {13}

:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Aug. 5., 2009 - 10:35 pm
#

vo!
es par cepeshkraasni - vienmeer taa esam dariijushi: aatri, eerti un tiiri :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]esinja
date: Aug. 6., 2009 - 08:50 am
#

Klau Leo, tu noteikti zini! Kuras bija tās burkas/vāki/saturi, kas pēc aizskrūvēšanas jāgriež un jāliek otrādi? :))

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Aug. 6., 2009 - 09:52 am
#

taas, kam metaala vaaki...
par saturiem - preciizi nepateikshu - seenes, gurkjus, tomaatus un tml. vienmeer griezaam rinkjii...
zaptes needu un nevaaru - nemaaceeshu par taam neko gudru pastaastiit...

Atbildēt | Iepriekšējais