« previous entry | next entry »
Aug. 5., 2009 | 10:21 pm
posted by: esinja in pajautaa

Nevaru sagaidīt mammu, tāpēc jautāšu jums. Ja gatavo Latgales salātus, kurus ir vēlme pēc tam likt pie ziemas krājumiem, kā pareizi notiek burku izkarsēšana un sterilizēšana? Vāki ir gan metāla skrūvejamie, gan plastmasas.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {13}

Dūda

from: [info]zhagata
date: Aug. 5., 2009 - 10:31 pm
#

Vnk novāra burkas un vāciņus, kamēr baktērijas izvārījušās.

Kad sajūti vārītu baktēriju smaržu, tad cel burkas ārā uz dvielīša žūt :)

Atbildēt | Diskusija


from: [info]esinja
date: Aug. 5., 2009 - 10:31 pm
#

:D

Atbildēt | Iepriekšējais