« previous entry | next entry »
Aug. 5., 2009 | 10:21 pm
posted by: esinja in pajautaa
Nevaru sagaidīt mammu, tāpēc jautāšu jums. Ja gatavo Latgales salātus, kurus ir vēlme pēc tam likt pie ziemas krājumiem, kā pareizi notiek burku izkarsēšana un sterilizēšana? Vāki ir gan metāla skrūvejamie, gan plastmasas.
from:
oblica
date: Aug. 5., 2009 - 10:27 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
oblica
date: Aug. 5., 2009 - 10:29 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
esinja
date: Aug. 5., 2009 - 10:31 pm
#
Man visu laiku bail ar burkām ņemties, jo liekas, ka šīs uzsprāgs.. tagad šitai fobijai jātiek pāri.
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
antuanete
date: Aug. 5., 2009 - 10:30 pm
#
Šito gan veselu mūžību nav nācies darīt, kopš gurķiem pielietojam divreizējo pārliešanu.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
oblica
date: Aug. 5., 2009 - 10:36 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais