« previous entry | next entry »
Aug. 5., 2009 | 10:21 pm
posted by: esinja in pajautaa

Nevaru sagaidīt mammu, tāpēc jautāšu jums. Ja gatavo Latgales salātus, kurus ir vēlme pēc tam likt pie ziemas krājumiem, kā pareizi notiek burku izkarsēšana un sterilizēšana? Vāki ir gan metāla skrūvejamie, gan plastmasas.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {13}

Antuanete

from: [info]antuanete
date: Aug. 5., 2009 - 10:30 pm
#

Tā ir pasterizēšana, nevis sterilizēšana :) Ūdeni jākarsē līdz 80 grādiem, kad no katla maliņām sāk maziņi burbulīši rasties.
Šito gan veselu mūžību nav nācies darīt, kopš gurķiem pielietojam divreizējo pārliešanu.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


oblica

from: [info]oblica
date: Aug. 5., 2009 - 10:36 pm
#

jā, jau, attapos. :)

Atbildēt | Iepriekšējais