ko piešaut pie makaroniem?

« previous entry | next entry »
Maijs. 18., 2009 | 11:57 pm
mood: geeky
music: Anathema
posted by: santech in pajautaa

pie špageti makaroniem un vispār pie makaroniem tos vārot taču mēdz pieliet apm. ēdamkaroti eļļas, vai ne? nu lai nesalīp lai ir tādi forši glumi ka ar dakšiņu nevar no grāpja izķeksēt. tas gan nedaudz pabojā garšu ja ir lētāka eļļa gadījusies, bet vismaz špageti šķīvī saritināti izskatās garšīgi.
ā - jautājums ;D
tās eļļas vietā var likt kko citu? ar ekvivalentu funkciju. kā, piemēram, cepamo margarīnu Eve[not Online ;D]? kkā pēdējā laikā cepšanai sanāk izmantot tieši šo produktu. un šodien, vārot makaronus, secināju, ka nav man eļļas, ko piešaut klāt.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {12}

bona fide

from: [info]viux
date: Maijs. 19., 2009 - 12:06 am
#

kad novāri, izkās, piešauj margarīnu vai sviestu, samaisi un būs tev glumais, saritinātais efekts

un vispār ir spageti, nevis špageti makaroni :P

Atbildēt


from: [info]kurbulis
date: Maijs. 19., 2009 - 12:07 am
#

Gan jau, ka var galvenais, lai tas ūdens tāds taukains paliek, un margarīns jau pats par sevi tāds arī ir, tāds taukains. Tikai, varētu būt, ka garša tiks pabojāta pamatīgāk nekā ar eļļu, jo cepot uz pannas (arī man reiz bija eļļa beigusies) kartupeļi palika nebaudāmi.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]santech
date: Maijs. 19., 2009 - 12:16 am
#

ja neizmanto vairāk kā vienu reizi izkusušo margarīnu ar kartupeļiem ir viss ok. vismaz ja to Eve lieto

Atbildēt | Iepriekšējais


only after dark

Wap

from: [info]tvarj
date: Maijs. 19., 2009 - 12:08 am
#

Sviesta piciņu pēc tam kad nokāš makaronus, ļauj izkust un samaisa. Efekts tas pats kas eļļai. A margarīns negaršīgs.

Atbildēt


iedarbīgas zāles

from: [info]bez4pieci
date: Maijs. 19., 2009 - 01:49 am
#

vee, margarīns. kurš vispār mūsdienās vēl margarīnu lieto? liec makaroniem klāt sviestu - būs garšīgāk un arī veselīgāk

Atbildēt | Diskusija


from: anonīmiķis
date: Maijs. 19., 2009 - 04:09 am
#

lieto tie, kam garšo, protams :)

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]santech
date: Maijs. 19., 2009 - 07:20 am
#

ok - nopērku paciņu krutā ūbernaturālā sviesta, lauku, tā, kuru nevar uzsmērēt uz maizes kamēr neizkausē. man tā paciņā nostāvēs ledusskapī 10 gadus ja es viņu taisos lietot tikai lai piešautu pie makaroniem?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


iedarbīgas zāles

from: [info]bez4pieci
date: Maijs. 19., 2009 - 10:09 am
#

FYI: sviests nav jātur ledusskapī ; ). nogriez trešdaļu, un turi to ārpusē, ātri izlietosies. ja arī ļoti gribās turēt sviestu ledusskapī un lietot mazāk, tad svarīgi būtu to nejaukt kopā ar eļļu vai margarīnu. barības traktam nav veigli tikt galā ar dažādu veidu taukvielu maisījumu.

Atbildēt | Iepriekšējais


millers

from: [info]millers
date: Maijs. 19., 2009 - 07:36 am
#

nepārvārīt, lai ir tvirti, nevis mīksti + nedaudz sviests vai margarīns. vsjo.

Atbildēt


piile

from: [info]piile
date: Maijs. 19., 2009 - 08:15 am
#

nevajag pārvārīt, tad tie nebūs lipīgi, & neko nevajadzēs jaukt klāt. es vārot nekad neleju klāt eļļu, bet pēc ūdens nokāšanas beru makaronus pa taisno mērcē. viss!

Atbildēt


MikusR

:))

from: [info]ugunszirgs
date: Maijs. 19., 2009 - 10:30 am
#

reiz pievienoju eļļu vārot, kā uz paciņas rakstīts. Ceru, ka dzīve nespiedīs tādu pasākumu atkārtot :)

Atbildēt


from: [info]blank_page
date: Maijs. 19., 2009 - 11:36 am
#

Nopērc pudelīti Extra Virgin olīveļļas - brīnišķīga garša
Lieto to vārot makaronu vai apslacot tos pēc vārīšanas, kā arī salātos, u.t.t.
Cepšanai neder, tāpēc kalpos ilgāku laiku.

Atbildēt