ko piešaut pie makaroniem?

« previous entry | next entry »
Maijs. 18., 2009 | 11:57 pm
mood: geeky
music: Anathema
posted by: santech in pajautaa

pie špageti makaroniem un vispār pie makaroniem tos vārot taču mēdz pieliet apm. ēdamkaroti eļļas, vai ne? nu lai nesalīp lai ir tādi forši glumi ka ar dakšiņu nevar no grāpja izķeksēt. tas gan nedaudz pabojā garšu ja ir lētāka eļļa gadījusies, bet vismaz špageti šķīvī saritināti izskatās garšīgi.
ā - jautājums ;D
tās eļļas vietā var likt kko citu? ar ekvivalentu funkciju. kā, piemēram, cepamo margarīnu Eve[not Online ;D]? kkā pēdējā laikā cepšanai sanāk izmantot tieši šo produktu. un šodien, vārot makaronus, secināju, ka nav man eļļas, ko piešaut klāt.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {12}

only after dark

Wap

from: [info]tvarj
date: Maijs. 19., 2009 - 12:08 am
#

Sviesta piciņu pēc tam kad nokāš makaronus, ļauj izkust un samaisa. Efekts tas pats kas eļļai. A margarīns negaršīgs.

Atbildēt