ko piešaut pie makaroniem?

Maijs. 18., 2009 | 11:57 pm
No:: santech

pie špageti makaroniem un vispār pie makaroniem tos vārot taču mēdz pieliet apm. ēdamkaroti eļļas, vai ne? nu lai nesalīp lai ir tādi forši glumi ka ar dakšiņu nevar no grāpja izķeksēt. tas gan nedaudz pabojā garšu ja ir lētāka eļļa gadījusies, bet vismaz špageti šķīvī saritināti izskatās garšīgi.
ā - jautājums ;D
tās eļļas vietā var likt kko citu? ar ekvivalentu funkciju. kā, piemēram, cepamo margarīnu Eve[not Online ;D]? kkā pēdējā laikā cepšanai sanāk izmantot tieši šo produktu. un šodien, vārot makaronus, secināju, ka nav man eļļas, ko piešaut klāt.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: