ko piešaut pie makaroniem?

« previous entry | next entry »
Maijs. 18., 2009 | 11:57 pm
mood: geeky
music: Anathema
posted by: santech in pajautaa

pie špageti makaroniem un vispār pie makaroniem tos vārot taču mēdz pieliet apm. ēdamkaroti eļļas, vai ne? nu lai nesalīp lai ir tādi forši glumi ka ar dakšiņu nevar no grāpja izķeksēt. tas gan nedaudz pabojā garšu ja ir lētāka eļļa gadījusies, bet vismaz špageti šķīvī saritināti izskatās garšīgi.
ā - jautājums ;D
tās eļļas vietā var likt kko citu? ar ekvivalentu funkciju. kā, piemēram, cepamo margarīnu Eve[not Online ;D]? kkā pēdējā laikā cepšanai sanāk izmantot tieši šo produktu. un šodien, vārot makaronus, secināju, ka nav man eļļas, ko piešaut klāt.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {12}

from: [info]kurbulis
date: Maijs. 19., 2009 - 12:07 am
#

Gan jau, ka var galvenais, lai tas ūdens tāds taukains paliek, un margarīns jau pats par sevi tāds arī ir, tāds taukains. Tikai, varētu būt, ka garša tiks pabojāta pamatīgāk nekā ar eļļu, jo cepot uz pannas (arī man reiz bija eļļa beigusies) kartupeļi palika nebaudāmi.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]santech
date: Maijs. 19., 2009 - 12:16 am
#

ja neizmanto vairāk kā vienu reizi izkusušo margarīnu ar kartupeļiem ir viss ok. vismaz ja to Eve lieto

Atbildēt | Iepriekšējais