ko piešaut pie makaroniem?

« previous entry | next entry »
Maijs. 18., 2009 | 11:57 pm
mood: geeky
music: Anathema
posted by: santech in pajautaa

pie špageti makaroniem un vispār pie makaroniem tos vārot taču mēdz pieliet apm. ēdamkaroti eļļas, vai ne? nu lai nesalīp lai ir tādi forši glumi ka ar dakšiņu nevar no grāpja izķeksēt. tas gan nedaudz pabojā garšu ja ir lētāka eļļa gadījusies, bet vismaz špageti šķīvī saritināti izskatās garšīgi.
ā - jautājums ;D
tās eļļas vietā var likt kko citu? ar ekvivalentu funkciju. kā, piemēram, cepamo margarīnu Eve[not Online ;D]? kkā pēdējā laikā cepšanai sanāk izmantot tieši šo produktu. un šodien, vārot makaronus, secināju, ka nav man eļļas, ko piešaut klāt.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {12}

iedarbīgas zāles

from: [info]bez4pieci
date: Maijs. 19., 2009 - 10:09 am
#

FYI: sviests nav jātur ledusskapī ; ). nogriez trešdaļu, un turi to ārpusē, ātri izlietosies. ja arī ļoti gribās turēt sviestu ledusskapī un lietot mazāk, tad svarīgi būtu to nejaukt kopā ar eļļu vai margarīnu. barības traktam nav veigli tikt galā ar dažādu veidu taukvielu maisījumu.

Atbildēt | Iepriekšējais