Konservēti zaļie zirnīši
« previous entry | next entry »
Sep. 14., 2008 | 05:24 pm
posted by: panacea in pajautaa
Cik atceros, tad zaļos zirnīšus tajās skārda bundžās, kādās viņi parasti tiek ražoti, ilgi glabāt nedrīkst t.i. tajā pašā dienā jālikvidē. Vai es varu viņus pārvietot uz kaut kādu savādāku trauku un cerēt, ka būs normāli ilgāk? Un ja jā - uz kādiem traukiem lai transportē un cik ilgi var glabāt, un kā var pateikt, ka vairs nav labi?
P.S. Jā, es ciešu no smagas kulinārās atpalicības.
P.S. Jā, es ciešu no smagas kulinārās atpalicības.
from: tante
date: Sep. 14., 2008 - 05:34 pm
#
pat leskapī vēl tiki diennakti šamie būs lietojami pēc atkonservēšanas...
Atbildēt | Diskusija
from: panacea
date: Sep. 14., 2008 - 05:42 pm
#
labi ka vismaz lēti, nebūs tik ļoti žēl mest ārā
bet nu paldies par atbildi !
Atbildēt | Iepriekšējais
from: panacea
date: Sep. 14., 2008 - 06:01 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: aluka
date: Sep. 14., 2008 - 06:08 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: anna
date: Sep. 14., 2008 - 07:01 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: po
date: Sep. 14., 2008 - 07:19 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: chirkainais
date: Sep. 14., 2008 - 08:07 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: chirkainais
date: Sep. 14., 2008 - 08:10 pm
#
Ēd vesels!
Atbildēt | Iepriekšējais
from: pecuminjsh
date: Sep. 14., 2008 - 05:48 pm
#
Atbildēt
from: aluka
date: Sep. 14., 2008 - 06:04 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: eermaniitis
date: Sep. 14., 2008 - 07:01 pm
#
sarūgs gan vienā gan otrā buņdžā!
Atbildēt | Iepriekšējais
from: maruta
date: Sep. 15., 2008 - 12:35 am
#
Atbildēt
from: maruta
date: Sep. 15., 2008 - 12:56 am
#
Atbildēt