pajautaa

Konservēti zaļie zirnīši

« previous entry | next entry »
Sep. 14., 2008 | 05:24 pm
posted by: panacea in pajautaa

Cik atceros, tad zaļos zirnīšus tajās skārda bundžās, kādās viņi parasti tiek ražoti, ilgi glabāt nedrīkst t.i. tajā pašā dienā jālikvidē. Vai es varu viņus pārvietot uz kaut kādu savādāku trauku un cerēt, ka būs normāli ilgāk? Un ja jā - uz kādiem traukiem lai transportē un cik ilgi var glabāt, un kā var pateikt, ka vairs nav labi?


P.S. Jā, es ciešu no smagas kulinārās atpalicības.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {13}

from: [info]anna
date: Sep. 14., 2008 - 07:01 pm
#

nupat sautējumam pieliku tādus, kas ledusskapī atvērti kādas 5 dienas stāvējuši. pilnīgi nekādas vainas, garšoja tieši tāpat, kā uzreiz pēc atvēršanas

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]po
date: Sep. 14., 2008 - 07:19 pm
#

*nod*

Atbildēt | Iepriekšējais


chirkainais

from: [info]chirkainais
date: Sep. 14., 2008 - 08:07 pm
#

trū

Atbildēt | Iepriekšējais