pajautaa

Konservēti zaļie zirnīši

« previous entry | next entry »
Sep. 14., 2008 | 05:24 pm
posted by: panacea in pajautaa

Cik atceros, tad zaļos zirnīšus tajās skārda bundžās, kādās viņi parasti tiek ražoti, ilgi glabāt nedrīkst t.i. tajā pašā dienā jālikvidē. Vai es varu viņus pārvietot uz kaut kādu savādāku trauku un cerēt, ka būs normāli ilgāk? Un ja jā - uz kādiem traukiem lai transportē un cik ilgi var glabāt, un kā var pateikt, ka vairs nav labi?


P.S. Jā, es ciešu no smagas kulinārās atpalicības.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {13}

chirkainais

from: [info]chirkainais
date: Sep. 14., 2008 - 08:10 pm
#

tukšu salmu kulšana! Jau gadiem pieejot pie ledusskapja mielojos ar zirnīšiem, kuri vairākas dienas atpakaļ atvērti. Nu, protams, ne bezgalīgi sen, bet nezinu, kas šiem tās nepilnas nedēļas laikā varētu notikt. Iespējams arī, ka man ir vistrulākā garšas izjūta pasaulē, bet līdz šim nekas ar mani tā dēļ nav noticis.
Ēd vesels!

Atbildēt | Iepriekšējais