Konservēti zaļie zirnīši
« previous entry | next entry »
Sep. 14., 2008 | 05:24 pm
posted by: panacea in pajautaa
Cik atceros, tad zaļos zirnīšus tajās skārda bundžās, kādās viņi parasti tiek ražoti, ilgi glabāt nedrīkst t.i. tajā pašā dienā jālikvidē. Vai es varu viņus pārvietot uz kaut kādu savādāku trauku un cerēt, ka būs normāli ilgāk? Un ja jā - uz kādiem traukiem lai transportē un cik ilgi var glabāt, un kā var pateikt, ka vairs nav labi?
P.S. Jā, es ciešu no smagas kulinārās atpalicības.
P.S. Jā, es ciešu no smagas kulinārās atpalicības.
from: panacea
date: Sep. 14., 2008 - 06:01 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: aluka
date: Sep. 14., 2008 - 06:08 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: anna
date: Sep. 14., 2008 - 07:01 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: po
date: Sep. 14., 2008 - 07:19 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: chirkainais
date: Sep. 14., 2008 - 08:07 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais