pajautaa

Konservēti zaļie zirnīši

« previous entry | next entry »
Sep. 14., 2008 | 05:24 pm
posted by: panacea in pajautaa

Cik atceros, tad zaļos zirnīšus tajās skārda bundžās, kādās viņi parasti tiek ražoti, ilgi glabāt nedrīkst t.i. tajā pašā dienā jālikvidē. Vai es varu viņus pārvietot uz kaut kādu savādāku trauku un cerēt, ka būs normāli ilgāk? Un ja jā - uz kādiem traukiem lai transportē un cik ilgi var glabāt, un kā var pateikt, ka vairs nav labi?


P.S. Jā, es ciešu no smagas kulinārās atpalicības.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {13}

from: [info]aluka
date: Sep. 14., 2008 - 06:04 pm
#

Ar visu šķidrumu liec iekšā tīrā stikla burkā, tad it kā ilgāk dzīvos.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]eermaniitis
date: Sep. 14., 2008 - 07:01 pm
#

a kas skārda buņdžai vainas?

sarūgs gan vienā gan otrā buņdžā!

Atbildēt | Iepriekšējais