pajautaa

pangasija

« previous entry | next entry »
Jan. 7., 2018 | 03:03 pm
posted by: gnidrologs in pajautaa

Vai ir daļa taisnības negatīvajos mītos par šīs zivs potenciālo bīstamību veselībai? Tas, ka audzē briesmīgos apstākļos jau nav nekas oriģināls, bet ir kaut kādi nostāsti par ne visai foršām vielām, ko šļircē, lai dabūtu tovarnāku skatu un tādā garā. Man te iegadījās pāris gabali filejas un nevaru izlemt mest ārā vai tomēr uzcept.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {14}

kjiimikjis

from: [info]kjiimikjis
date: Jan. 7., 2018 - 04:01 pm
#

Market attempts to distinguish product sources have resulted in publicity claims about food safety issues related to pollution or the use of antibiotics in these products. While some of these concerns may have been partially true in prior and limited situations, both growers and governments have responded to these claims by imposing additional food safety controls and specific product monitoring procedures.

Tā kā neatrodas neviens pārliecinošs avots briesmīgajiem nostāstiem, visticamāk, no mušas uzpūsts zilonis.

Pats šo zivi nepērku, bet galvenokārt tāpēc, ka negaršo īsti ne pēc kā, un baigi viegli sāk jukt pa pirmreizinātājiem gatavojot.

Atbildēt | Diskusija


gnidrologs

from: [info]gnidrologs
date: Jan. 7., 2018 - 05:17 pm
#

Okej, thx, bet ja bezgaršīga un jūk ārā tad arī hujova. Tik pannu sasmirdināt lieki. Jāizmet krauķiem or smth.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Zum

from: [info]zum
date: Jan. 7., 2018 - 05:44 pm
#

Ja ir bezgaršīga, tad vajadzētu, sāli piparus un citroniņu. Nelkas nejuks.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


kjiimikjis

from: [info]kjiimikjis
date: Jan. 7., 2018 - 06:45 pm
#

Pangasijai citrons, manuprāt, ir lieks, pārāk nomāks jebko citu rezultātā. Par izjukšanu gan, ja nu runa ir par atlaidinātām filejām, un gatavo aplam uzmanīgi, tad varbūt arī neizjuks. Saldētā fileja gan tikpat kā ar garantiju būs putrā. Zivju zupai der varbūt, citādi diez kas nebūs.

Atbildēt | Iepriekšējais


Krāšņais Kurvjziedis

from: [info]krii
date: Jan. 7., 2018 - 04:35 pm
#

No pāris uzceptiem un apēstiem gabaliem nomirt nevar. Tas ir pārbaudīts.:)

Atbildēt | Diskusija


gnidrologs

from: [info]gnidrologs
date: Jan. 7., 2018 - 05:16 pm
#

Pēc arsēna ož?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Zum

from: [info]zum
date: Jan. 7., 2018 - 05:40 pm
#

Nemūžam zaķīt. Nekas neož. Pangasija ļoti laba zivs. Hekss, protams labāks, bet nu. Nevajaguzķerties uz sievu pasakām.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Jan. 7., 2018 - 07:31 pm
#

sūds ne zivs - ēst pie bada protams var, bet bezjēdzīgākā zivs un bezkaršīgākā, kas provētas (un provētas ir ļoti daudz un dažādas līdz pat haizivīm (kas pretīgas man šķita, bet vismaz ar "raksturu") - gan jūras, gan upju, gan ezeru zivis - gan audzētas īpaši, gan brīvumos ķertas...)
kā augstāk jau rakstīja citi - bezgaršīga figņa, kuru neviens citrons neizlabos - zupai, lai masu piedotu, der...

Atbildēt | Iepriekšējais


Zum

from: [info]zum
date: Jan. 7., 2018 - 05:43 pm
#

Principā Norēģu lasis ir tikpat sašpricēts, pie tam indes taukskābēs uzturas ilgāk.

Atbildēt | Iepriekšējais


jūnija lietus / augusta lapas / septembra atmiņas

from: [info]special_k
date: Jan. 8., 2018 - 11:40 pm
#

cik zinu, tur špricē grūtnieču urīnu iekšā, lai viņas ātrāk augtu (augļūdeņa hormoni or smthg). tāpēc ar arsēnu tur sakars nekāds, bet augt gan viss augs griezdamies

Atbildēt | Iepriekšējais


vilkate

from: [info]vilkate
date: Jan. 7., 2018 - 08:35 pm
#

Laikos, kad vēl zivis ēdu, pangasiju neēdu, jo tā ne pēc kā negaršoja, juka ārā (lai vai kā gatavotu) un vispārīgi samaitāja jebkuru ēdienu, kurai tika pievienota. Vē.

Atbildēt


gnidrologs

from: [info]gnidrologs
date: Jan. 7., 2018 - 09:50 pm
#

Paldies par komentāriem. Izlēmu pasēt, pat, ja nav indīga. Bezgaršīga un juceklīga mannā putra zivs vietā mums nav vajadzīga.

Atbildēt | Diskusija


MaKo

from: [info]mako
date: Jan. 8., 2018 - 10:25 am
#

Cepu, panējot olā un rīvmaizē - nekas neizjuka.

Atbildēt | Iepriekšējais