pajautaa

pangasija

« previous entry | next entry »
Jan. 7., 2018 | 03:03 pm
posted by: gnidrologs in pajautaa

Vai ir daļa taisnības negatīvajos mītos par šīs zivs potenciālo bīstamību veselībai? Tas, ka audzē briesmīgos apstākļos jau nav nekas oriģināls, bet ir kaut kādi nostāsti par ne visai foršām vielām, ko šļircē, lai dabūtu tovarnāku skatu un tādā garā. Man te iegadījās pāris gabali filejas un nevaru izlemt mest ārā vai tomēr uzcept.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {14}

gnidrologs

from: [info]gnidrologs
date: Jan. 7., 2018 - 05:17 pm
#

Okej, thx, bet ja bezgaršīga un jūk ārā tad arī hujova. Tik pannu sasmirdināt lieki. Jāizmet krauķiem or smth.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Zum

from: [info]zum
date: Jan. 7., 2018 - 05:44 pm
#

Ja ir bezgaršīga, tad vajadzētu, sāli piparus un citroniņu. Nelkas nejuks.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


kjiimikjis

from: [info]kjiimikjis
date: Jan. 7., 2018 - 06:45 pm
#

Pangasijai citrons, manuprāt, ir lieks, pārāk nomāks jebko citu rezultātā. Par izjukšanu gan, ja nu runa ir par atlaidinātām filejām, un gatavo aplam uzmanīgi, tad varbūt arī neizjuks. Saldētā fileja gan tikpat kā ar garantiju būs putrā. Zivju zupai der varbūt, citādi diez kas nebūs.

Atbildēt | Iepriekšējais