pajautaa

pangasija

« previous entry | next entry »
Jan. 7., 2018 | 03:03 pm
posted by: gnidrologs in pajautaa

Vai ir daļa taisnības negatīvajos mītos par šīs zivs potenciālo bīstamību veselībai? Tas, ka audzē briesmīgos apstākļos jau nav nekas oriģināls, bet ir kaut kādi nostāsti par ne visai foršām vielām, ko šļircē, lai dabūtu tovarnāku skatu un tādā garā. Man te iegadījās pāris gabali filejas un nevaru izlemt mest ārā vai tomēr uzcept.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {14}

kjiimikjis

from: [info]kjiimikjis
date: Jan. 7., 2018 - 04:01 pm
#

Market attempts to distinguish product sources have resulted in publicity claims about food safety issues related to pollution or the use of antibiotics in these products. While some of these concerns may have been partially true in prior and limited situations, both growers and governments have responded to these claims by imposing additional food safety controls and specific product monitoring procedures.

Tā kā neatrodas neviens pārliecinošs avots briesmīgajiem nostāstiem, visticamāk, no mušas uzpūsts zilonis.

Pats šo zivi nepērku, bet galvenokārt tāpēc, ka negaršo īsti ne pēc kā, un baigi viegli sāk jukt pa pirmreizinātājiem gatavojot.

Atbildēt | Diskusija


gnidrologs

from: [info]gnidrologs
date: Jan. 7., 2018 - 05:17 pm
#

Okej, thx, bet ja bezgaršīga un jūk ārā tad arī hujova. Tik pannu sasmirdināt lieki. Jāizmet krauķiem or smth.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Zum

from: [info]zum
date: Jan. 7., 2018 - 05:44 pm
#

Ja ir bezgaršīga, tad vajadzētu, sāli piparus un citroniņu. Nelkas nejuks.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


kjiimikjis

from: [info]kjiimikjis
date: Jan. 7., 2018 - 06:45 pm
#

Pangasijai citrons, manuprāt, ir lieks, pārāk nomāks jebko citu rezultātā. Par izjukšanu gan, ja nu runa ir par atlaidinātām filejām, un gatavo aplam uzmanīgi, tad varbūt arī neizjuks. Saldētā fileja gan tikpat kā ar garantiju būs putrā. Zivju zupai der varbūt, citādi diez kas nebūs.

Atbildēt | Iepriekšējais