resnums

« previous entry | next entry »
Mar. 17., 2017 | 05:53 pm
posted by: ll_ in pajautaa

Lūdzu, padalieties ar savām bestest klasiskās lazanjas receptēm un cepšanas trikiem!
Paldies

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {16}

Zvaigznīte

from: [info]zvaigzniit
date: Mar. 17., 2017 - 06:18 pm
#

man ir pdf fails ar omas lazanjas recepti (sabildēta ar roku rakstītā ne visvieglāk izlasāmajā rokrakstā), sanāk garda, ja vēlies, varu nosūtīt.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]ll_
date: Mar. 17., 2017 - 06:28 pm
#

jā, lūdzu, ļoti priecāšos!
gxgxgxgxgxgxgxgxgxg@gmail.com

Atbildēt | Iepriekšējais


slinkukakis

from: [info]anima_de_nera
date: Mar. 19., 2017 - 11:28 am
#

mannn arr vajaag!
black.widow inboxā
paldies!

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]ll_
date: Mar. 19., 2017 - 04:37 pm
#

paldies, saņēmu!

Atbildēt | Iepriekšējais


Ms. Johnson

neresnums

from: [info]lidaka
date: Mar. 17., 2017 - 07:30 pm
#

http://www.hummusapien.com/skinny-vegan-lasagna/

Atbildēt


puscilvēks pusnecilvēks

from: [info]neetiski
date: Mar. 18., 2017 - 07:29 am
#

Recepšu daudz, bet galvenais padoms - mērcei jābūt daudz, tā, lai liekot pēdējo pastas slāni, vēl nāktu ārā pa stūriem. Un sieru nežēlot uz stūrīšiem!

Vispār man vislabk garšo ķirbja/spinātu lazanja. Ja ir inrese varu padalīties (ar recepti).

Atbildēt | Diskusija


puscilvēks pusnecilvēks

from: [info]neetiski
date: Mar. 18., 2017 - 07:31 am
#

Ā, un garšai, protams, jābūt daudz stiprākai kā liktos, ka vajadzētu gatavā laznj, jo tas viss sasūksies pastā.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]ll_
date: Mar. 18., 2017 - 02:21 pm
#

Paldies!
Forši, man arī ķirbju-spinātu ir favorīts, pēc kuras receptes tu taisi? Es taisīju no bbc goodfood un izdevās pārsteidzoši labi. Šoreiz gribas pirmo reizi uztaisīt ar gaļu.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


puscilvēks pusnecilvēks

from: [info]neetiski
date: Mar. 18., 2017 - 04:33 pm
#

Vairs neatceros, bet klāt bija arī ricott un vālrieksti.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]ninona
date: Mar. 18., 2017 - 11:06 am
#

Es lazanjai pati taisu makaronu mīklu un rullēju. Tad nav jādomā, vai konkrētās plāksnes jāmērcē, vai ne, vai nesanāks par sausu, jāmocās ar plākšņu pielaušanu konkrētā trauka formai.
Taisu sarkano un balto mērci. Vīrs kādreiz domāja, ka no lazanjas vidū gāžas ārā balts izkusis siers, bet tā ir baltā mērce (tai gan arī pielieku nedaudz cietā siera sierīgumam).

Atbildēt | Diskusija


from: [info]ll_
date: Mar. 18., 2017 - 02:23 pm
#

Nice, tas vispār smalki. Tev ir kāda droša recepte pastas mīklai?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]ninona
date: Mar. 18., 2017 - 03:18 pm
#

Ar mīklu ir tā, ka gatavoju bezglutēna, tur ir 100g milti, 1 vidēja ola, 1 ēd.k. eļļa, 1 ēd.k. ūdens, šķipsna sāls (man liela lazanja taisu visu x3). Ar kviešu miltiem vajadzētu būt, ka mazāk šķidruma vajag, kas nozīmē sākumā likt kādu olu un eļļas un ūdens karoti mazāk, un vēlāk, ja prasās, papildināt (visticamāk ūdeni) līdz rullējamai konsistencei. Bet šis ir mans pieļāvums, gan jau internetā atrodamās receptes ir drošākas kviešu miltiem.

Atbildēt | Iepriekšējais


smille

from: [info]smille
date: Mar. 18., 2017 - 03:04 pm
#

Es līdz šim mirklim domāju tāpat kā tavs vīrs :D

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]ninona
date: Mar. 18., 2017 - 03:20 pm
#

Padomā tik, cik dārga siera ietaupās, pusi aizvietojot ar mērci! :) Vienīgi laiku gan prasa - tā vietā, lai, kamēr sutinās sarkanā mērce, atpūstos, jācīnās vēl arī ar miltu mērci.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


īo

from: [info]iio
date: Mar. 18., 2017 - 04:56 pm
#

es savā slinkumā vnk visas bešamel mērces sastāvdaļas kārtīgi sablenderēju blenderī un tad to visu katliņā karsēju, lai sabiezē. Jo man likās mission impossible tos miltus vēl cept taukvielās un izveidot mērci bez kunkuļiem :(((

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]ninona
date: Mar. 18., 2017 - 05:06 pm
#

Laikam es arī šitā mēģināšu, varētu krietnas mocības aiztaupīt. Kaut kāds garšas "smalkums" varētu zust, bet lazanjas piesātinātībā nejutīs :D

Atbildēt | Iepriekšējais