Padomā tik, cik dārga siera ietaupās, pusi aizvietojot ar mērci! :) Vienīgi laiku gan prasa - tā vietā, lai, kamēr sutinās sarkanā mērce, atpūstos, jācīnās vēl arī ar miltu mērci.
es savā slinkumā vnk visas bešamel mērces sastāvdaļas kārtīgi sablenderēju blenderī un tad to visu katliņā karsēju, lai sabiezē. Jo man likās mission impossible tos miltus vēl cept taukvielās un izveidot mērci bez kunkuļiem :(((
from: ninona
date: Mar. 18., 2017 - 03:20 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: iio
date: Mar. 18., 2017 - 04:56 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: ninona
date: Mar. 18., 2017 - 05:06 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais