resnums

« previous entry | next entry »
Mar. 17., 2017 | 05:53 pm
posted by: ll_ in pajautaa

Lūdzu, padalieties ar savām bestest klasiskās lazanjas receptēm un cepšanas trikiem!
Paldies

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {16}

from: [info]ninona
date: Mar. 18., 2017 - 03:20 pm
#

Padomā tik, cik dārga siera ietaupās, pusi aizvietojot ar mērci! :) Vienīgi laiku gan prasa - tā vietā, lai, kamēr sutinās sarkanā mērce, atpūstos, jācīnās vēl arī ar miltu mērci.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


īo

from: [info]iio
date: Mar. 18., 2017 - 04:56 pm
#

es savā slinkumā vnk visas bešamel mērces sastāvdaļas kārtīgi sablenderēju blenderī un tad to visu katliņā karsēju, lai sabiezē. Jo man likās mission impossible tos miltus vēl cept taukvielās un izveidot mērci bez kunkuļiem :(((

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]ninona
date: Mar. 18., 2017 - 05:06 pm
#

Laikam es arī šitā mēģināšu, varētu krietnas mocības aiztaupīt. Kaut kāds garšas "smalkums" varētu zust, bet lazanjas piesātinātībā nejutīs :D

Atbildēt | Iepriekšējais