pajautā! - resnums
Jaunākais
Members
Arhivētais
Noteikumi < IEVĒROT!
Lietojiet virsrakstus!
[iio]
[
#
]
Un birkas! (tagus)
Izmantotās birkas
Kopienas noteikumi
Ierakstīt savu jautājumu
Specializētas komūnas:
VAJAG!
KUR NOPIRKT?
IZTULKO!
resnums
« previous entry
|
next entry »
Mar. 17., 2017 | 05:53 pm
posted by:
ll_
in
pajautaa
Lūdzu, padalieties ar savām bestest klasiskās lazanjas receptēm un cepšanas trikiem!
Paldies
#
|
jā, ir doma!
|
Add to Memories
Comments {16}
from:
iio
date:
Mar. 18., 2017 - 04:56 pm
#
es savā slinkumā vnk visas bešamel mērces sastāvdaļas kārtīgi sablenderēju blenderī un tad to visu katliņā karsēju, lai sabiezē. Jo man likās mission impossible tos miltus vēl cept taukvielās un izveidot mērci bez kunkuļiem :(((
Atbildēt
|
Iepriekšējais
|
Diskusija
from:
ninona
date:
Mar. 18., 2017 - 05:06 pm
#
Laikam es arī šitā mēģināšu, varētu krietnas mocības aiztaupīt. Kaut kāds garšas "smalkums" varētu zust, bet lazanjas piesātinātībā nejutīs :D
Atbildēt
|
Iepriekšējais
from:
iio
date: Mar. 18., 2017 - 04:56 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
ninona
date: Mar. 18., 2017 - 05:06 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais