Ar mīklu ir tā, ka gatavoju bezglutēna, tur ir 100g milti, 1 vidēja ola, 1 ēd.k. eļļa, 1 ēd.k. ūdens, šķipsna sāls (man liela lazanja taisu visu x3). Ar kviešu miltiem vajadzētu būt, ka mazāk šķidruma vajag, kas nozīmē sākumā likt kādu olu un eļļas un ūdens karoti mazāk, un vēlāk, ja prasās, papildināt (visticamāk ūdeni) līdz rullējamai konsistencei. Bet šis ir mans pieļāvums, gan jau internetā atrodamās receptes ir drošākas kviešu miltiem.
from: ll_
date: Mar. 18., 2017 - 02:23 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: ninona
date: Mar. 18., 2017 - 03:18 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais