pajautā! - resnums
Jaunākais
Members
Arhivētais
Noteikumi < IEVĒROT!
Lietojiet virsrakstus!
[neetiski]
[
#
]
Un birkas! (tagus)
Izmantotās birkas
Kopienas noteikumi
Ierakstīt savu jautājumu
Specializētas komūnas:
VAJAG!
KUR NOPIRKT?
IZTULKO!
resnums
« previous entry
|
next entry »
Mar. 17., 2017 | 05:53 pm
posted by:
ll_
in
pajautaa
Lūdzu, padalieties ar savām bestest klasiskās lazanjas receptēm un cepšanas trikiem!
Paldies
#
|
jā, ir doma!
|
Add to Memories
Comments {16}
from:
neetiski
date:
Mar. 18., 2017 - 07:29 am
#
Recepšu daudz, bet galvenais padoms - mērcei jābūt daudz, tā, lai liekot pēdējo pastas slāni, vēl nāktu ārā pa stūriem. Un sieru nežēlot uz stūrīšiem!
Vispār man vislabk garšo ķirbja/spinātu lazanja. Ja ir inrese varu padalīties (ar recepti).
Atbildēt
|
Diskusija
from:
neetiski
date:
Mar. 18., 2017 - 07:31 am
#
Ā, un garšai, protams, jābūt daudz stiprākai kā liktos, ka vajadzētu gatavā laznj, jo tas viss sasūksies pastā.
Atbildēt
|
Iepriekšējais
|
Diskusija
from:
ll_
date:
Mar. 18., 2017 - 02:21 pm
#
Paldies!
Forši, man arī ķirbju-spinātu ir favorīts, pēc kuras receptes tu taisi? Es taisīju no bbc goodfood un izdevās pārsteidzoši labi. Šoreiz gribas pirmo reizi uztaisīt ar gaļu.
Atbildēt
|
Iepriekšējais
|
Diskusija
from:
neetiski
date:
Mar. 18., 2017 - 04:33 pm
#
Vairs neatceros, bet klāt bija arī ricott un vālrieksti.
Atbildēt
|
Iepriekšējais
from: neetiski
date: Mar. 18., 2017 - 07:29 am
#
Vispār man vislabk garšo ķirbja/spinātu lazanja. Ja ir inrese varu padalīties (ar recepti).
Atbildēt | Diskusija
from: neetiski
date: Mar. 18., 2017 - 07:31 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: ll_
date: Mar. 18., 2017 - 02:21 pm
#
Forši, man arī ķirbju-spinātu ir favorīts, pēc kuras receptes tu taisi? Es taisīju no bbc goodfood un izdevās pārsteidzoši labi. Šoreiz gribas pirmo reizi uztaisīt ar gaļu.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: neetiski
date: Mar. 18., 2017 - 04:33 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais