resnums

« previous entry | next entry »
Mar. 17., 2017 | 05:53 pm
posted by: ll_ in pajautaa

Lūdzu, padalieties ar savām bestest klasiskās lazanjas receptēm un cepšanas trikiem!
Paldies

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {16}

puscilvēks pusnecilvēks

from: [info]neetiski
date: Mar. 18., 2017 - 07:29 am
#

Recepšu daudz, bet galvenais padoms - mērcei jābūt daudz, tā, lai liekot pēdējo pastas slāni, vēl nāktu ārā pa stūriem. Un sieru nežēlot uz stūrīšiem!

Vispār man vislabk garšo ķirbja/spinātu lazanja. Ja ir inrese varu padalīties (ar recepti).

Atbildēt | Diskusija


puscilvēks pusnecilvēks

from: [info]neetiski
date: Mar. 18., 2017 - 07:31 am
#

Ā, un garšai, protams, jābūt daudz stiprākai kā liktos, ka vajadzētu gatavā laznj, jo tas viss sasūksies pastā.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]ll_
date: Mar. 18., 2017 - 02:21 pm
#

Paldies!
Forši, man arī ķirbju-spinātu ir favorīts, pēc kuras receptes tu taisi? Es taisīju no bbc goodfood un izdevās pārsteidzoši labi. Šoreiz gribas pirmo reizi uztaisīt ar gaļu.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


puscilvēks pusnecilvēks

from: [info]neetiski
date: Mar. 18., 2017 - 04:33 pm
#

Vairs neatceros, bet klāt bija arī ricott un vālrieksti.

Atbildēt | Iepriekšējais