judging the mice ([info]rasbainieks) rakstīja [info]foodporn kopienā,
@ 2010-06-19 13:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry




(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chaika
2010-06-19 13:58 (saite)
man kuņģis ierunājās pie šitiem kadriem!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2010-06-19 14:00 (saite)
vēl var paspēt, vēl nav jāņi!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]veed_logs
2010-06-21 13:44 (saite)
tu apakšā ir šķinķis!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chaika
2010-06-21 14:04 (saite)
Nu, tā ir Tava slimā recepte.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kinskis
2010-06-19 14:06 (saite)
ōbana!

(Atbildēt uz šo)


[info]zuz
2010-06-19 14:14 (saite)
gribu tādas tapetes!!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2010-06-19 16:41 (saite)
hehe es jau bildēšanas brīdī domāju, ka būs labs wallpapers, un ir ar :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bozena
2010-06-19 14:15 (saite)
Gribu kleitu ar tādiem raibumiem!

(Atbildēt uz šo)


[info]misame
2010-06-19 14:42 (saite)
Asociācija ar Fischerspooner-Emerge. Un tikai tāpēc ka atcerējos tekstu "feels good, looks good, sounds good, feels good too".

(Atbildēt uz šo)


[info]komeeta_naak
2010-06-19 14:49 (saite)
mmmmmmm!
tā baltā masa ir putots olbaltums?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2010-06-19 16:40 (saite)
nea, tā ir plātsmaize vulgaris ar krējuma+cukura lējienu pa virsu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]komeeta_naak
2010-06-19 16:42 (saite)
skaidrīte. iesaku pamēģināt to olbaltumu, though – pie šitādas plātsmaizes ir ļoooti labi, nav tik smags kā krējumlējiens, sanāk tāds gaisīgs NOM.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2010-06-19 16:45 (saite)
olbaltums+cukurs, un putot var arī bez miksera, kura mums inventorijā nav? man gan ļoti labi iet pie dūšas slapjas un smagas plātsmaizes, bet varbūt tas tikai tāpēc, ka neesmu iemēģinājusi gaisīgās :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]komeeta_naak
2010-06-19 16:46 (saite)
olbaltums+cukurs, nū, uzputot jau varētu, tikai tas būtu briesmīgi ilgi :D
katrā ziņā ja nu sanāk, iesaku pamēģināt – es biju traki patīkami pārsteigta :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2010-06-19 16:56 (saite)
nu es arī putukrējumu putoju ar roku, tā ka iemaņas ir :)
skāde tik, ka rabarberu sezona beidzas, būs līdz āboliem jāgaida.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antuanete
2010-06-19 17:35 (saite)
Olbaltumu var tīri ātri un labi uzputot arī ar rokas slotiņu, ja vien nevajag tādu konsistenci, lai ceptu bezē cepumus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ttp
2010-06-19 18:30 (saite)
excellent!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?