judging the mice ([info]rasbainieks) rakstīja [info]foodporn kopienā,
@ 2010-06-19 13:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry




(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]komeeta_naak
2010-06-19 14:49 (saite)
mmmmmmm!
tā baltā masa ir putots olbaltums?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2010-06-19 16:40 (saite)
nea, tā ir plātsmaize vulgaris ar krējuma+cukura lējienu pa virsu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]komeeta_naak
2010-06-19 16:42 (saite)
skaidrīte. iesaku pamēģināt to olbaltumu, though – pie šitādas plātsmaizes ir ļoooti labi, nav tik smags kā krējumlējiens, sanāk tāds gaisīgs NOM.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2010-06-19 16:45 (saite)
olbaltums+cukurs, un putot var arī bez miksera, kura mums inventorijā nav? man gan ļoti labi iet pie dūšas slapjas un smagas plātsmaizes, bet varbūt tas tikai tāpēc, ka neesmu iemēģinājusi gaisīgās :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]komeeta_naak
2010-06-19 16:46 (saite)
olbaltums+cukurs, nū, uzputot jau varētu, tikai tas būtu briesmīgi ilgi :D
katrā ziņā ja nu sanāk, iesaku pamēģināt – es biju traki patīkami pārsteigta :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2010-06-19 16:56 (saite)
nu es arī putukrējumu putoju ar roku, tā ka iemaņas ir :)
skāde tik, ka rabarberu sezona beidzas, būs līdz āboliem jāgaida.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antuanete
2010-06-19 17:35 (saite)
Olbaltumu var tīri ātri un labi uzputot arī ar rokas slotiņu, ja vien nevajag tādu konsistenci, lai ceptu bezē cepumus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?