zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Feb. 10th, 2013|04:01 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

zinkas ir in the air?
reņģes! viņas ir a) lieliskas un b) visur!
kiceks jau kādu mēnesi visās sarunās par pārtiku (mēs ļoti daudz runājam par pārtiku) pamanījās iestarpināt, ka vajadzētu uzcept reņģes, un nesen rediskoverētajā maksimas zivju nodaļā (nav pilsētā labākas zivju nodaļas par lielo maksimu, tas man bija aizmirsies, tur pat ir normāli gliemeži) uzķērāmies uz skaisti izfilētām reņģītēm, tik vien kā jāapvārta labi rupji maltos miltos, jāapcep sviestā, jāuzspiež laima sula un jāēd pie futbola tāds trū latviešu reņģēdāju fišbezčips, zivjaināmi rociņāmi grābstoties gar proseko glāzēm
un tad es ieraugu, ka citi cibā arī ēd reņģes, un četrāssezonās ir parādījusies reņģu sacepuma recepte, viņas ir visur!
linkpiemetināt?

Comments:
From:[info]sii
Date:February 10th, 2013 - 04:05 pm
(Link)
Vakar ēdu reņģes!
[User Picture]
From:[info]karmena
Date:February 10th, 2013 - 04:05 pm
(Link)
jā, tā ir, vakar Kalnciemielas tirdziņā viņas tādas žāvētas uz mani arī skatījās, tomēr es pretojos un izturēju.
[User Picture]
From:[info]traffico
Date:February 10th, 2013 - 04:11 pm
(Link)
Kāpēc jāpretojās? ;)
[User Picture]
From:[info]karmena
Date:February 10th, 2013 - 04:13 pm
(Link)
nezinu, man nepatīk ,ka šitā uzglūn no visiem stūriem, aizdomīgi :)
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 10th, 2013 - 04:22 pm
(Link)
un tagad viņas tev uzglūn arī cibās!
[User Picture]
From:[info]karmena
Date:February 10th, 2013 - 04:27 pm
(Link)
AAAA!
[User Picture]
From:[info]traffico
Date:February 10th, 2013 - 04:31 pm
(Link)
Un nedod Dies pašas vēl mutē lien... :)
[User Picture]
From:[info]karmena
Date:February 10th, 2013 - 04:45 pm
(Link)
šausmas!
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:February 10th, 2013 - 07:26 pm
(Link)
Tā ir tava slēptā reņģēdāja daba, kas tev uzglūn!
[User Picture]
From:[info]karmena
Date:February 10th, 2013 - 08:44 pm
(Link)
nēnēnēnēnē!
[User Picture]
From:[info]str
Date:February 10th, 2013 - 04:06 pm
(Link)
mana uzņēmīgā kolēģe pat šādas sagatavoja http://www.cetrassezonas.lv/lv/receptes/zivs/recipe.php?id=59549
[User Picture]
From:[info]usne
Date:February 10th, 2013 - 04:09 pm
(Link)
aha tā ir
[User Picture]
From:[info]traffico
Date:February 10th, 2013 - 04:11 pm
(Link)
Es vienmēr esmu ēdis reņģes...
Aizvakar- nostāvinātas saldajā krējumā, ieber starp divām filejām maurlokus, saliek kopā, apvārta rudzu miltos i cep.
[User Picture]
From:[info]begemots
Date:February 10th, 2013 - 04:11 pm
(Link)
nevis reņģes, bet siļķes. un nevis ceptas, bet ar biezpienu. un nevis ar proseko, bet ar mančesteru. bet citādi viss pareizi!
[User Picture]
From:[info]martcore
Date:February 10th, 2013 - 04:16 pm
(Link)
vaidzētu izdomāt reņģu tortes recepti
[User Picture]
From:[info]san
Date:February 10th, 2013 - 04:34 pm
(Link)
Reņģes ir Latvijas garneles?
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:February 10th, 2013 - 05:41 pm
(Link)
Jā, nespēj latvietis nekur aizmukt no savas reņģēdāja dabas. Ja reņģēdājs tāds advancētāks, apceps sviestā, apslacīs ar laimu un piedzers proseko -- bet tak visviens ēdīs tās reņģes!

Bet Maksimas zivju nodaļa visas pārējās zivju nodaļas saliek vienos vārtos. Vispār Maksimas sliktā reputācija nav gluži pelnīta. Turklāt reņģēdājiem piestāv iet iepirkties uz Maksimu.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 10th, 2013 - 05:46 pm
(Link)
es tagad esmu lepns reņģēdājs un lepni apmeklēju maksimas zivju nodaļu!
From:[info]dzeina
Date:February 10th, 2013 - 06:12 pm
(Link)
jā, Stockmann tās filejiņas sen jau piedāvājumā, tik vakarpusē jau parasti izbeigušās
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 10th, 2013 - 08:53 pm
(Link)
es gan neesmu pārlieku augstās domās par stokmaņa zivju nodaļu :)
[User Picture]
From:[info]f
Date:February 10th, 2013 - 08:39 pm
(Link)
arī manā ledusskapī :)

hackers counter system