Fjokla ([info]fjokla) rakstīja,
@ 2011-06-30 12:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es tiešām laikam, piedodiet, sāku no visas sirds neieredzēt tos riteņbraucējus, ne tu saproti, kur viņš pirdīs, ne tu saproti, kur viņš nepirdīs, kurtabļadj, lai es zinu stāvēt, ka uz visām pusēm laikam un šodien pat, pīpētavā, vārtrūmē, no kurienes tas perduks sazīmējās, tu stāvi mierīgs un uz vietas, pīpē intimi, viņš ņem un braukelē pa riņķi apkārt, man pa riņķi apkārt, koketņiks hrenovs, nukasirpa nemieru pasaulē, koridõrā nevari braukalēt. Uzvelciet tak tos veloceļus pa visurieni, ka dzīves nava vairāk kājāmgājējam, es, piemēram, sadūšotos riteņot tikai kaukādos laukos vai kaukādā grūtnieču parciņā, kur arī drosmes smeļaties lavierēties pa tiem nesakarīgiem kājāmgājējiem, ka kājāmgājējs pat kājāmgājējam kājamgājējs


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]santech
2011-06-30 12:44 (saite)
tev nav nekas jāsaprot. riteņbraucēji ir vienkārši jāignorē. saņemies un mierigi ej savu ceļu. ja arī redzi, ka brauc taisni virsū, tad, tici man - riteņbraucējs ātrāk pašausies malā nekā tu. viņs ir nospraudis trajektoriju starp mierīgajiem kājāmgājējiem un veikli lavierē savu ceļu.
tik tas jau nekas, ka šodien dienas vidū centrā tik daudz cilvēku takā jūrmalas nemaz nebūtu. un tās tantiņas apkārt pieturām, kā mani ierauga, tā nevis paliek kur stāvējušas, bet gan lec tieši ceļā. es tā jau nometu ātrumu kad redzu sīčus staigājam. tagad, izrādīsies, vecās tantes bus žiperīgākas par divriteni, huh.
bet nebēdā nenieka. kad nokārtošu velovaditāja apliecibu tad drošu prātu un likumīgi braukšu pa brauktuvi un tad jau būs miers. vismaz no manis.

(Atbildēt uz šo)


[info]goddes
2011-06-30 12:52 (saite)
kad bļeģ tupie kājāmgājēji sapratīs, ka es apbraukšu un nav jālēkā kā kazai uz visām pusēm mainot virzienus zigzagā kā tērētam bez viena rubļa.

hau! esmu runājis

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2011-06-30 12:57 (saite)
nubetestaksaku, kājāmgājējs patspasevi ir nekulturāls ībels, kurš pats nesaprot kurp iet un priekškam, jaucas tik sev un citiem pa kājām, un nav tur vietas vairāk, nav tai centrā vairāk vietas, saprtoti, uz tā trotvāra,lai tur pamīšus vēl tiem pašiem visiem kastur šaudās uz visām pusēm, bezpoņatkās un bezmērķī, kājām mezglā, vēl arī būtu jāuzmanās ne tikai no nevēlamas miesiskas saskaršanās ar kājāmejošiem līdzpilsoņiem, betarī vēlnotā, ka tev iebrauks priekšā kāds ar riteni vēl

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]goddes
2011-06-30 13:00 (saite)
kaut kā tā jā, ja es piečīkstinu kādam lēni pie dirsas un mani palaiž - saku paldies! Ja man uznāk vēlme palaist autiņu, kuram nav priekšroka, pamāju - pretī dabūju paldiesmājienu un tas ir abpusēji. bet principā kājāmgājējs ir vislielākais lohs pilsētas satiksmē, subjektīvs novērojums un statistika:/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]felipe
2011-06-30 13:46 (saite)
piekrītu par gājējiem, tā ir sabiedrības daļa, kas kaut kādus kustības principus izprot vismazāk

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]asteor
2011-06-30 13:04 (saite)
manaa ikrita celjaa uz darbu ir viens taads dikti shaura trotuara posms, kur 1 cilv un 1 velo nevar mierigi izmainities; a blakus ir magistrala vienvirzienas iela 4 joslaas ar ljoti dzivu un intensivu satiksmi; ot man joprojam nav skaidrs, kursh te uz trotuara ir saimnieks, a kuram jaalec malaa (tb uz ielas zem ritenjiem)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]goddes
2011-06-30 13:10 (saite)
uz trotuāra saimnieks ir gājējs

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]asteor
2011-06-30 13:24 (saite)
OK, tad nakamreiz piespiedishu sho uzbraukt uz braucamas daljas (var jau buut, ka tur paspees sabremzeet un iztiks bez likjiem, un ja nee... ar' nekas)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]goddes
2011-06-30 13:25 (saite)
bet cilvēcīgi jau gājējam ir vieglāk palaist un saņemt paldies par to

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]asteor
2011-06-30 15:51 (saite)
tur reali nav kur (!!!)
lidz shim ir bijis taa: staavam abi viens otram pretii kaadu laicinju, tad, kad uz taas magjistralas ielas ar nepartrauktu pluusmu paradas apm 5 sek pauze starp mashinam, es lecu uz ielas un tad atri atpakalj... nav patiikami, tad jau lai tas otrs "transporta lidzeklis" shitaa riskee

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2011-06-30 22:32 (saite)
5 sekundēs velo nevar notrausties nost un uztrausties atpakaļ uz paralēla trotuāra, gājējs var.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]fjokla
2011-06-30 13:13 (saite)
ot, piemēram, tās duras, kas velkas laukā no bodes, mute vaļā, skats nesakoncentrēts, apžilbusi laikam no vizuļiem, un izvelkas uz tā trotvāra, tākā no karuseļka muša diklafosā mērcēta izkāpuse, pret vienu straumes dalībnieku atsitas, pret otru atsitas, nē, pagriežas, uzskrien vēl aizmugurējam gājējam, vot, tāda es, līdzpilsone, vot nebūs neviena uz ģertrūdenes, kam uzskrējusi nebūšu, ar visu savu vaļējo muti, un kad, uzskriešu, tad teikšu nevis pardon, bet - oj. OJ? OJ? Muti vismaz aiztaisi, kad cilvēkos ej, ja tikdaudz kā galamērķi nevar galvā apdomāt. Bezkuļturie.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]felipe
2011-06-30 13:45 (saite)
šitādi paši lumpeņi bieži no sabiedriskajiem gāžas ārā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antuanete
2011-06-30 13:50 (saite)
Ja redzu, ka priekšā apstājas trolejbuss vai mikriņš, uzreiz sāku mest prāvu līkumu :)
Sliktāk ar mikriņiem, kas stāv pie luksofora, tiem jebkurā brīdī var atvērties durvis un kāds lēkt ārā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]silpurene
2011-06-30 21:50 (saite)
šodien viens tāds riteņbraucējs ņēma un uztriecās virsū cilvēkam invalīda ratiņos- un nebija forši! tas velo-cilvēks pat neatvainojās, vnk pagrieza savu spēkratu un triecās tālāk!

(Atbildēt uz šo)


[info]daciiit
2011-07-01 12:40 (saite)
Nu tak, ja tas ritenists redz, ka priekšā iet visurgājējs kājāmgājs, no vienas puses un no otras, tad kā satiksmes dalībnieks var arī pa ielu apbraukt. Man teiksim besī šitie trīnīšu un bariņu tipa braucēji, kas bezmaz rokās sadevušies brauc viens otram blakus un tev, kas iet pa to ne pārāk plato trotuāru, tagad jāmetās krūmos. Es pati braucu ar riteni, bet daru to tā, lai netraucētu citiem un sev. Nez kāpēc vieni māk forši un smuki braukt, un viņus vienmēr palaiž un visādi citādi izlīdz, a citi kā tādi zirgi joņo virsū, notriec no kājām, da i vēl muti palaiž.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?