Fjokla ([info]fjokla) rakstīja,
@ 2011-02-01 08:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vēl tai ksjušas kantorī ir tāda kuratore, baigā dāmīte, zin, tāda kategoriska un viņa tā dīvaini brīžiem nostādās, dažreiz pārjem stipra vēlme aizrādīt, nutur, pagapaga, tu man te tagad dod tādus norādījumus, itkā es te pie tevis strādātu, nevis, skaties kā gribi, tu priekš manis. Tā tagad, piržās aplīmētājs uz kasēm, nu, reizi pusgadā primerno viņš šito dara, visu jau zin, kas kā kur, kur mašīna jāliek, kur telpa līmēšanai, šī mani vakar jau izdirsināja, ka es šo gaidīju pirms deviņiem jau (zincikos jāceļās, es tak nezinu nemaz tādu laiku), nuvo, un domā, šis atnāca, ņefiga, un ta vakar šī akal zvana un paziņo, ka tas līmētajs rītā nāks(šodien, tātad), essaku, es jau šodien (vakar, tātad) gaidīju, kurtaman katru rītu tagad būs jāgaida, šītāda (viņa piekopj stratēģiju, glavnoe govoriķ ubiģiķeļnom tonam), piekam, manu daiļrunību, protams, ierobežo nedzimtā valoda, kādā mēs runājam, proti- viņas valoda, ja, kas nozīmē, ka nekādi diologdueļi tur lāga nesanāk, jo, tas, kas tāds ierobežotāks valodas ziņā (aimīn, kurš māk, bet kuram nav dzimtā), tas zaudē, paļubomu, vārdsakot, šītāda, - a mums nekas nebij sarunāts. Kā tad, ei pierādi krievenei, ka nekas nebija sarunāts. Un pēc tam šī man tādu sarakstu sāk diktēt, ko tam līmētājam tik nevaidzēs, norādīt vietu, kur likt mašīnu, palīdzēt noņemt skatloga konstrukciju, ievest telpā, kur līmēšana būs, palīdzēt uzlikt konstrukciju apakaļ. Nupaklau, minetu kordõrā nevaidzēs arī un glāzi ūdens? Nulabi, štrunts, bet ir daudz vēl šitādu viskādu epizõžu, kurās es bišku tākā piekāpjos, jo stŗīdēties ar šo bezjēdzīgi. BET, ja jau kā mēs lasām internetos, visas manas nelaimes, no slikto emociju uzkrāšanas, vai nevaidzētu vienreiz viņai pateikt kauko tādu vērā ņemamu. Jā, kas vēl jāatzīmē, dažreiz viņa mani sauc, lai atnāku pakaļ kādiem mūsu poligrāfijas izstrādājumiem, kas tas vispār tāds, tutak esi apkalpojošais uzņēmums, man nekas nekur nav jāstaipa, betē, parcikpartik, ļoti bieži šie poligrāfijas izstrādājumi ir steidzami un vajadzīgi jau vakar, ta es dažreiz kaukādas panesamas tirāžas daļas tur pastaipu. Vai tā tam jābūt, galugalā? Lai pate stiepj pa ielu pie manis, rimī maisiņā. Nē, viss, laidīšu visu vaļā, ejiet visi dirst, jaunība paiet, kā reiz jaungada apsveikuma esemeskā rakstīja mans tēs.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nova
2011-02-01 08:40 (saite)
silti iesaku viņai pateikt kaut ko vērā ņemamu:) mani aizspogulieši, kas sēž no manis pa labi un pa kreisi un man aiz muguras savās "biznesa" sarunās ļoti bieži pasaka daudz "vērā ņemama" un man tas nu jau šķiet pilnīgi normāls komunikācijas veids, kas man sagādā daudz jautru brīžu. pat vislielākais miera mika bez šitā "vērā ņemamā" neiztiek:)

(Atbildēt uz šo)


[info]sirdna
2011-02-01 08:41 (saite)
Tā arī rakstīja tētuks, ejiet visi dirst?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2011-02-01 08:43 (saite)
nuja, - "ejiet visi dirst, jaunība paiet", pati savām rokām saņēmu:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sirdna
2011-02-01 09:13 (saite)
mans varonis..8)

tad nav grēks atbildēt, pats ej dirst un neaizmirsti papīru, ko muti noslaucīt! Laimīgu Jauno gadu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kuminjsh
2011-02-01 08:52 (saite)
Ir dažādi cilvēki, tak ir darba dzīvē nācies saskarties arī ar tādu, kurš sāka ņemt vērā telefonsarunas biedru tikai pēc tam, kad vienreiz bija tiešā tekstā "nah..." pasūtīts.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sirdna
2011-02-01 09:12 (saite)
šitas skumdina.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]f
2011-02-01 09:14 (saite)
pēc manas saprašanas, tas galīgi nav pieņemams, ka tev tur tagad jāstaipās tikai tāpēc, ka ksjuša pati nerubī sev palīgu pagādāt. kādu izstīdzējušu jaunēkli, kas nekad nerunā pretī, un, dabūjis samaksu, aizslāj mājās spēlēt wow.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]unknown_entity
2011-02-01 11:58 (saite)
woweris tak nespēs pastiept nevella

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]f
2011-02-01 13:49 (saite)
don't underestimate their spirit!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]iokaste
2011-02-01 09:40 (saite)
ot ot, es nekad nelaižu garām iespēju pateikt kauko vērā ņemamu un lūk - gada laikā jau no trešās darbavietas izlidoju, moka labāk izlikties par alni

(Atbildēt uz šo)


[info]mazeltov
2011-02-01 10:06 (saite)
Bet nu tiešām - tavs uzņēmums maksā šiem naudu - tak pasaki vienreiz skarbā tonī, kur ir viņas vieta un latviski. Un vispār var mierīgi pateikt, ka ir citi kantori, kuri ir spējīgi kaut ko aplīmēt un mašīnai vietu atrast.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]begemots
2011-02-01 12:10 (saite)
tur laikam bija tā fiška, ka šis kantoris ir fjoklas kantora bosa sievasbrāļa meitasbērna mātesmāsas piederumsl, vai kas tāds.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2011-02-01 12:17 (saite)
Nu tad CIEST, CIEST, CIEST vien atliek, ak jel!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?