Neprātīgā saprāta balss -
Jūlijs 5., 2021
15:28
[User Picture]

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kāds vakcinācijas entuziasts mani varētu apgaismot. Ja es un vēl 20 vakcinēti cilvēki aizejam uz teātri, kafeni vai jebkuru citu publisku vietu, mēs varam tusēt bez maskām un bez citiem ierobežojumiem. Tikko kā parādās viens nevakcinētais, tā uzreiz visiem maskas, divi metri un visas pārējās mantras. Kurš kuru šeit apdraud? Vakcinētie nevakcinēto tā kā nevarētu apdraudēt, jo vakcīna taču krietni samazinot pārnesi. Nevakcinētais vakcinētos arī nevarētu apdraudēt, jo vakcīna taču 100% strādājot. Vienīgie, kas var viens otru apdraudēt ir nevakcinētie, bet tad viņi arī var staigāt maskās...

Tags:

(26Iespļāva | Iespļauj dvēselē)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:5. Jūlijs 2021 - 15:44
(Link)
domā, tie nevakcinētie pa vienam staigā? ne ne, nelaime nenāk viena!
From:[info]windrider
Date:5. Jūlijs 2021 - 16:04
(Link)
Nu kaut vai simts. Tad lai tie simts arī staigā maskās.
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:5. Jūlijs 2021 - 16:05
(Link)
tak viņi arī tās nēsāt nemāk
[User Picture]
From:[info]sramgni
Date:5. Jūlijs 2021 - 15:55
(Link)
Paga, kur teica, ka 100% strādājot?
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:5. Jūlijs 2021 - 16:03
(Link)
Strādā 100% (vai ļoti tuvu tam) pret smagu saslimšanu un nāvi. Pieļauju, ka retos gadījumos nenostrādā, bet tad tie cilvēki jau ir ļoti slimi ar kaut ko citu vai veci, ka viņiem jau nekas vairs nepalīdzēs.
From:(Anonymous)
Date:6. Jūlijs 2021 - 03:46
(Link)
Zini kas vēl strādā 100% (vai ļoti tuvu tam) pret smagu saslimšanu un nāvi? Nestresot par kovidu.
From:[info]windrider
Date:5. Jūlijs 2021 - 16:08
(Link)
Nu to taču klārē no katra gludekļa, ka vakcīnas strādā, neviens vakcinētais nav hospitalizēts, vakcīnas ir vienīgais veids kā apkarot covid utt. Ja reiz joprojām veikalā jānēsā maska, tad jāsecina, ka laikam jau pietiekami labi tomēr nestrādā.
From:(Anonymous)
Date:6. Jūlijs 2021 - 03:49
(Link)
Neviens vakcinētais nav hospitalizēts? Kā ar Luksemburgas premjeru?

https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-07-05/luxembourg-premier-remains-hospitalized-after-covid-positive
[User Picture]
From:[info]begemots
Date:6. Jūlijs 2021 - 09:07
(Link)
veikalā jānēsā maska tikai un vienīgi tā iemesla pēc, ka veikalos būtu pārāk čakarīgi pārbaudīt, kurš vakcinēts, kurš ne.
[User Picture]
From:[info]dzeltens
Date:5. Jūlijs 2021 - 16:26
(Link)
No katra gludekļa arī saka, ka maskas un visa tā papildus figņa koncertu otrajā drošības līmenī ir domāta, lai aizsargātu nevakcinētos. Viņiem pašiem gan neviens neprasa, vai viņi grib, lai viņus aizsargā.
Normālo cilvēku loģika ar covid saistītajos valdības lēmumos izbeidzās jau ziemā. Man liekas, tad viņi atklāja, ka var visu ko aizliegt, lai veicinātu kaut ko citu. Nu, tur alkoholu un cigaretes tirgot - pret covid nepalīdz, bet veselīgi taču!
Domāju, ka arī šobrīd vienīgā loģika ir mudināt nevakcinētos vakcinēties. Ar loģiku, kurš kuru tur var vai nevar inficēt.
From:[info]windrider
Date:5. Jūlijs 2021 - 16:39
(Link)
''Domāju, ka arī šobrīd vienīgā loģika ir mudināt nevakcinētos vakcinēties''.

Es pat varētu piekrist, bet tas ir koks ar diviem galiem. No vienas puses piespiež vakcinēties, bet no otras puses visi redz, ka arī pēc vakcinēšanās visa maskošanās turpinās. Piemēram, bērnudārza audzinātaja vakcinējas, bet joprojām 30 grādu karstumā jāsēž maskā visu dienu.
Arī es, kas attiecībā uz masku nēsāšanu esmu bijis ļoti apzinīgs visu pēdējo gadu, sāku zaudēt motivāciju to turpināt darīt.
[User Picture]
From:[info]dzeltens
Date:5. Jūlijs 2021 - 17:06
(Link)
Man pēdējās nedēļas laikā ir 2x bijusi sociāla situācija, kur esmu publiskā vietā noņēmusi masku, jo pretim cilvēks ir bez maskas, kaut arī pēc noteikumiem it kā vajadzētu.
Neskaitot darbā un arī darba klātienes tikšanos laikā, tur jau sen neviens vairs nemaskojas, kaut arī teorētiski skaitās, ka jāmaskojas. Tā masku milzīgā 20% efektivitāte laikam nevienu vairs nepārliecina tās vilkt vasaras karstumā.
From:(Anonymous)
Date:6. Jūlijs 2021 - 03:51
(Link)
20% efektivitāte dabūt hronisku krekšķi
[User Picture]
From:[info]dzeltens
Date:5. Jūlijs 2021 - 16:45
(Link)
Ar loģiku, kurš kuru tur var vai nevar inficēt, nekāda sakara.
From:(Anonymous)
Date:5. Jūlijs 2021 - 16:45
(Link)
Nevakcinācijas entuziastiem vismaz būtu rekomendējuši profilaktiķi, bet nē, vairāk varēs nopelnīt. Laikam nevajag uz Zemes tik daudz cilvēkus
https://trialsitenews.com/tag/ivermectin/
From:[info]xena
Date:5. Jūlijs 2021 - 19:11
(Link)
nevakcinētie tak superjūtīgi - dATu aIZsarDzĪBa, vaKCinEtos eS NEapdaRaUDu. Kā zināsi, ka viņi tiešām tās maskas nēsā un kā kontrolēsi?
From:[info]windrider
Date:5. Jūlijs 2021 - 22:03
(Link)
Tā jau man liekas, ka viss tas ir tīri birokrātisku un kontroles nespējas iemeslu dēļ, nevis reālas epidemioloģiskas nepieciešamības dēļ.
From:[info]xena
Date:5. Jūlijs 2021 - 22:57
(Link)
Piekrītu. Ierobežojumi ir ok un epidemioloģiski pamatoti. Bet no "tautas" dumpiniekiem un neaizskaramajiem, rodas un apstiprinās priekšstats, it kā tie nebūtu epidemioloģiski efektīvi... Diemžēl. Politika, mentalitāte, kultūra, ... - katrs tagad "liels", "gudrs" un neaizskarams un kviec par savām tiesībām. :(
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:6. Jūlijs 2021 - 00:30
(Link)
Viss, ko saka dārgais priekšsēdētājs Tovaršč Tovariščevs ir pamatots un pareizs. Urā!
From:[info]xena
Date:6. Jūlijs 2021 - 01:04
(Link)
"viss", "viss, ko saka", nemaz nerunājot par Tovariščiem - tā jau ir tava fantāzija :)
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:6. Jūlijs 2021 - 08:18
(Link)
Tad kāpēc jāplurkš nepamatotas muļķības kā "Ierobežojumi ir ok un epidemioloģiski pamatoti." Ja būtu piebilde "daži no ierobežojumiem", tad vēl tā, bet tā kā tālāk iet gānīšanās pret "tautu" it kā pats nebūtu tāds pats nožēlojams, neinformēts tās gabals, tad nu retorika ļoti pazīstama.
From:[info]xena
Date:7. Jūlijs 2021 - 00:06
(Link)
Gānīšanās pret tautu nav, jo gānīšanās nav. Ir norāde uz atsevišķiem "tautas" pārstāvjiem ar vēlmi "sabotēt visu redzamo un neredzamo", lai tikai ieņemtu pusaudzīgu pretsparu pastāvošajam.
Par nožēlojamību un neinformētību ir Tavas fantāzijas. :)
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:8. Jūlijs 2021 - 00:17
(Link)
Nav nekāda pusaudzīga pretspara. ir norādes uz meliem, nepamatotu varas izmantošanu, cenzūru un citām nekoherencēm. Pie tam tas nāk no dažādu valstu mediķiem tajā skaitā, ne tikai no "pleba", bet viņi jau arī pusaudzīgi idioti, ne velti twiterī tiek dzēsti un cenzēti. Pārsteidzoši, ka pagājis tik maz laika un esam atpakāl TIEŠI TAJĀ PAŠĀ grāvī, no kura ar tautas dziesmām un barikādēm ar patosu tā rāpāmies laukā. Pateicoties verga dvēselēm un cilvēkiem, kas redz tikai Panorāmu vai Vremja.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:5. Jūlijs 2021 - 21:49
(Link)
Smieklīgi, ka pēc visas tās ūbervakcinācijas, kas pirms gada+ skaitījās kā atgriešanās pie normāla, nu jau maz kurš pukst, ka visi totalitārie ierobežojumi tāpat jāturpina. Tā pat varēsi pukstēt, kad ziemā atkal ar mājsēdi drīkstēsi nodarboties.
From:(Anonymous)
Date:6. Jūlijs 2021 - 03:56
(Link)
Valdība starp akmeni un cietu vietu. It kā negribās vairs maksāt dīkstāvi, bet it kā negribās arī laist no rokām tādu varu.
From:(Anonymous)
Date:6. Jūlijs 2021 - 03:58
(Link)
Kur teikts, ka nevakcinētie ies uz teātri, kafeni vai jebkuru citu publisku vietu? Lai iet bankrotā, ja nemāk valdībai pretī runāt. Nevakcinētais var arī atrast citus lietderīgākas nodarbes kur savu naudu ieguldīt.
Powered by Sviesta Ciba