Neprātīgā saprāta balss -
Jūlijs 5., 2021
15:28
[User Picture]

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

(26Iespļāva | Iespļauj dvēselē)

Comments
 
From:[info]windrider
Date:5. Jūlijs 2021 - 22:03
(Link)
Tā jau man liekas, ka viss tas ir tīri birokrātisku un kontroles nespējas iemeslu dēļ, nevis reālas epidemioloģiskas nepieciešamības dēļ.
From:[info]xena
Date:5. Jūlijs 2021 - 22:57
(Link)
Piekrītu. Ierobežojumi ir ok un epidemioloģiski pamatoti. Bet no "tautas" dumpiniekiem un neaizskaramajiem, rodas un apstiprinās priekšstats, it kā tie nebūtu epidemioloģiski efektīvi... Diemžēl. Politika, mentalitāte, kultūra, ... - katrs tagad "liels", "gudrs" un neaizskarams un kviec par savām tiesībām. :(
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:6. Jūlijs 2021 - 00:30
(Link)
Viss, ko saka dārgais priekšsēdētājs Tovaršč Tovariščevs ir pamatots un pareizs. Urā!
From:[info]xena
Date:6. Jūlijs 2021 - 01:04
(Link)
"viss", "viss, ko saka", nemaz nerunājot par Tovariščiem - tā jau ir tava fantāzija :)
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:6. Jūlijs 2021 - 08:18
(Link)
Tad kāpēc jāplurkš nepamatotas muļķības kā "Ierobežojumi ir ok un epidemioloģiski pamatoti." Ja būtu piebilde "daži no ierobežojumiem", tad vēl tā, bet tā kā tālāk iet gānīšanās pret "tautu" it kā pats nebūtu tāds pats nožēlojams, neinformēts tās gabals, tad nu retorika ļoti pazīstama.
From:[info]xena
Date:7. Jūlijs 2021 - 00:06
(Link)
Gānīšanās pret tautu nav, jo gānīšanās nav. Ir norāde uz atsevišķiem "tautas" pārstāvjiem ar vēlmi "sabotēt visu redzamo un neredzamo", lai tikai ieņemtu pusaudzīgu pretsparu pastāvošajam.
Par nožēlojamību un neinformētību ir Tavas fantāzijas. :)
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:8. Jūlijs 2021 - 00:17
(Link)
Nav nekāda pusaudzīga pretspara. ir norādes uz meliem, nepamatotu varas izmantošanu, cenzūru un citām nekoherencēm. Pie tam tas nāk no dažādu valstu mediķiem tajā skaitā, ne tikai no "pleba", bet viņi jau arī pusaudzīgi idioti, ne velti twiterī tiek dzēsti un cenzēti. Pārsteidzoši, ka pagājis tik maz laika un esam atpakāl TIEŠI TAJĀ PAŠĀ grāvī, no kura ar tautas dziesmām un barikādēm ar patosu tā rāpāmies laukā. Pateicoties verga dvēselēm un cilvēkiem, kas redz tikai Panorāmu vai Vremja.
Powered by Sviesta Ciba