mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2021-03-17 17:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:ceļojums, pilskalns, sigulda

ok, šis bija par grūtu. Ingmārs tikko uznesa smago dutchbike riteni stāvākajā Siguldas pilskalnā (kur sīvā cīņā pret krustnešiem reiz gāja bojā varonīgais līvs Rūsiņš). Zīme rādīja, ka tas ir veloceliņš, bet ta bija viena no tām ļoti stāvajām Siguldas pakāpienu takām.. es knapi sevi un bērnus uzdabuju augšā, bet laimīgā kārtā.. garām gāja 4 braši zemessargi (pirmie cilvēki, ko satikām uz veloceļa Līgatne-Sigulda) un uznesa arī manu un Eizena velo.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]virginia_rabbit
2021-03-20 08:33 (saite)
man vilciens dara stresu, bet salīdzinājumā ar noledojušu stāvu krauju tas nebija nekas
tas trepes bija ar pārtraukumiem un arī glumas - ta ka bērnus bija riskanti uzdabūt un pašai kajas slīd - es nezinu, kā Ingmārs 25kg riteni dabūja uz augšu tajos posmos, kur es četrrāpus iekodusies saknēs knapi Simo stūmu uz augšu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]polija
2021-03-20 20:30 (saite)
:D :D Mums ir vienkāršāk. Bērns zina, ka, ja neturēsies PATI - kaut ar nagiem un zobiem, arī noripos lejā. Precedenti jau bijuši. Gan ne gluži no pilskalna pašas augšas, bet no Kaut kādas Radžu ūdenskrātuves klinšainas saliņas tā arī smuki kā pa slidkalniņu līdz ledus apakšai tos n metrus arī ir nošļūkusi brīdī, kad iestājās "es nevaru" :D :D
Man vnk NAV iespēju visur vēl uzstiept divus velo, somu un vēl meitu :D Attiecīgi jā - ja es kkur varu uzlīst, bezmaz turpat jāvar arī bērnam. Es parasti tik komandēju, lai kājas teiksim "iekantē" kalnā, nevis ķip pastaigājas kā pa lielceļu un tad brīnās, ka paslīd, turas tur vai citur..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2021-03-20 20:38 (saite)
nu, man ir pašai savas acis un apsvērumi, es no Gaujas laukā vilkt negribu kaut kādu principu pēc

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]polija
2021-03-21 07:11 (saite)
nu ja- man laikam neskrien braši zemessargi palīgā ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?